Tickets for The Night of the Scop – Author DNB Night at Club Mixtape 5 / 27.04

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

The Night of the Scop – Author DNB Night at Club Mixtape 5 / 27.04

Duration

Start: 2024-04-27 22:00

Place

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

For the event

The Night of the Scop – 8 Hour-long Author Hard & Dark DNB Night

В началото на вече далечната 2006г. попаднах на първото си днб събитие и бях извънредно впечатлен от музиката, културата и усещането, което тази музика излъчва, с толкова разнообразното си звучене покриващо огромен спектър от емоция, замисли и най-вече интензивната енергия!

Съвсем кратко след това се захвнах и истински запалих по идеята на този тип музика и исках да разбера как бих могъл да я продуцирам и изпълнявам по собствен начин и идея. Това естествено се оказа не толкова лесна задача, но все пак постижима с много заряд, въображение и хъс! Не след дълго се появиха и първите ми изяви, организирани събития и гост участия, въпреки малкото ми наличен опит и скромен набор от собствени тракове се случи още в началото да се качвам на сцена сравнително често и да изпълнявам сетовете си, така това се превърна в истинска страст и едно сериозно начинание в живота ми! 

Годините минаваха, броя на авторски тракове нарастваше, а и ставаха все по-сполучливи, активно участвах в различни проекти и колективи, хората се радваха, а усещането да споделяш своето изкуство пред публика ме грабна дори още повече! 

Вероятно цялата история в пълни детайли ще бъде твърде дълга за разквазване тук, така че ще разкривам повече за псевдонима, визията, стила ми на пускане и друга интересна/полезна информация в отделни постове, но днес всъщност бих искал да Ви поканя на едно изключително специално събитие в добре познатия столичен клуб Mixtape 5!

Партито „The Night of the Scop” ще е с изцяло авторска насоченост и цели 8 часа як и мощен авторски дръм и басс, естествено с моето си типично тежко звучене и мрачен стил на миксиране! 

Ще покрия и премина през всички периоди на тези 18 години творене, от първите ми свръх експериментални демо парчета, чак до последните и най-нови към момента създадени тракове, а също така всяка седмица до събитието ще Ви подготвям и пускам кратък Showcase mix от по 10 минути с изрезки и части от по-емблематични песнички в soundcloud-a ми, за да имате една малко по-ясна представа какво може да очаквате през вечерта!

Това със сигурност няма да е поредното типично днб събитие, а по-скоро един комплексен и бутиков аудиовизуален моноспектакъл и определено ще бъде едно доста голямо предизвикателство, както за мен като артист и изпълнител, така и за Вас като слушатели, просто защото музиката ми не е изобщо лека и винаги лесна за понасяне от всеки, но надявам се ще го посрещнем и изтанцуваме заедно, и най-вече задружно! На старшите басс вълци и вълчици хуабво ще припомним екстракти от миналото, а на по-младите слушатели ще покажем какво са пропуснали докато са пораствали! 

www.facebook.com/scop.dnb
www.soundcloud.com/scop
www.mixcloud.com/scop

 

18+

 

📌 Лица под 18 могат да присъстват на събития 18+ само с придружител и нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не следват да бъдат зачетени като легални. Изключение е само когато посетителят под 18 е придружен от родител и се представят лични карти или копие от акт за раждане.

 

 

📌Клубът не работи с резервации.