Tickets for Taste Bordeaux Wines 30.09

Vivacom Art Hall Оборище 5, България, София

Taste Bordeaux Wines 30.09

Duration

Start: 2023-09-30 13:00

End: 2023-09-30 20:00

Place

Vivacom Art Hall Оборище 5, България, София

For the event

Taste Bordeaux Wines е третото поред, специално събитие-дегустация на CASAVINO.

Изключително вълнение и отговорност са завладели целия екип. Това е Бордо - сърцето, символът на виното, изобщо. Името Бордо, брандът Бордо е надскочил границите на региона, на Франция. Той е символ, вдъхновение и стремеж за много винари - да се учат от опита и историята на производителите там, да успеят в рамките на живота си да постигнат качеството, комплексността, стила на великите Шата от Бордо. 

Даваме си сметка, че това е може би най-трудния за разбиране и опознаване винен регион. Преплетени легенди, история, политика, бизнес - истинска загадка, която малцина познават добре. Още по-малко са тези, които работим с вино в България и имаме достъп до информация и вина от Бордо в работата си.

Ето защо, за да Ви предоставим възможност да се докоснете до истински опитен, врял и кипял, винен специалист, журналист и абсолютна звезда, поканихме нашият партньор и приятел - Joel B. Paynе!

 

По време на основната дегустация, в друга зала, той ще проведе три майсторски класа, които ние смятаме за изключителни и такива, каквито не са организирани никога досега у нас. 

  • Майсторски клас Bordeaux Essentials Left Bank/Right Bank 
  • Майсторски клас Big Guns
  • Майсторски клас White Bordeaux – dry and sticky

Както в предходните ни две събития Taste California Wines (18.02) and Taste Champagne & Sparkling wines (10.06) вашият билет е и ваучер за покупка на вино по време на събитието. Дава Ви достъп до дегустацията на около 80 различни вина от Бордо, в по-голямата им част - внесени в България за първи път. Събитието е walkaround tasting, т.е. можете да опитвате колкото вина можете между 13 и 20ч. 

Ако изберете да посетите един от майсторските класове, имате достъп до дегустациите в основната зала, но не получавате ваучер за пазаруване в магазина. 

Повече ще Ви споделяме в ивента към събитието: https://www.facebook.com/events/144939611887272