Tickets for Пролетен тур на dōTERRA - Пловдив

Йегерхоф хотел (Jegerhof), България, Пловдив

Пролетен тур на dōTERRA - Пловдив

Duration

Start: 2024-04-18 18:30

End: 2024-04-18 21:00

Place

Йегерхоф хотел (Jegerhof), България, Пловдив

For the event

Знаем, че обичате да споделяте опит лично толкова много, колкото и ние, затова сме развълнувани да съберем нашата dōTERRA общност в Пловдив на живо. Енергията и страстта на общността на doTERRA са дълготрайни! Ще създадете прекрасни спомени, ще се сдобиете с нови приятели и ще отнесете със себе си преживяването от събитие на живо.

Очаквайте нашите специални гости, които ще споделят с вас как да се погрижим, пречистим и обновим тялото си, как да повишим енергията и метаболизма си, как се справим с пролетната умора и емоционалните дисбаланси с помощта на етеричните масла и продукти dōTERRA! 

Натуралните решения за вашето здраве никога не са били толкова близо до вас! Започнете на чисто, живейте живот без токсини, близо до природата. Не чакайте, запазете мястото си на това събитие сега.

ВАЖНИ детайли

Носете с вас билета си - електронно в телефона или на хартия.

Елате 15 – 20 минути преди началото на събитието, за да можете да се регистрирате.

Томбола

Когато се регистрирате за участие в това събитие, вие отговаряте на условията за включване в томбола, от която можете да спечелите продукти doTERRA!

Томболата важи само за лично присъствалите на събитието, а победителите ще бъдат обявени на живо. Запомнете, че всеки участник може да се включи само веднъж. Не може да прехвърля или разменя своето участие, а наградата не може да се заменя за пари в брой.

Цени на билетите

Може да се включите в това събитие по няколко начина:

  • Икономичен билет - включва участие в събитието, всички лекции и вода, масло подарък Див портокал 5 мл., както и участие в томболата
  • Стандартен билет - включва участие в събитието, всички лекции, вода, подарък етерично масло от Грейпфрут 15 мл. и участие в томболата.