Tickets for LEAVES' EYES: Myths of Fate Tour

Joy Station, Bulgaria, Sofia

LEAVES' EYES: Myths of Fate Tour

Duration

Start: 2025-03-17 19:00

Place

Joy Station, Bulgaria, Sofia

For the event

LEAVES’ EYES пристигат в София през март догодина

Германско – норвежката симфоник метъл банда Leaves’ Eyes се завръща в България за концерт на 17 март 2025 г. в клуб Joy Station.

Шоуто у нас е част от европейското турне на групата ‘Myths of Fate’ в подкрепа на едноименния албум, предстоящ да излезе през пролетта на 2024. 

Leaves’ Eyes е международна банда, обиколила пет континента, изнасяйки концерти в повече от 50 страни. Техните изяви на живо са зрелищни събития със спираща дъха сценография. Leaves’ Eyes създават музика, която безспорно ще остане в световната история на симфоничния метъл.

Вече е факт и първото видео към песен от новия им албум. ‘Forged by Fire’ излезе само преди няколко дни и вече се радва на огромен интерес, а с него стартира и серия от видеа на магическа тематика към парчета от ‘Myths of Fate’.

 

Билетите за концерта на Leaves’ Eyes в клуб Joy Station на 17 март 2025 г. са в продажба в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), касите на магазини „Фантастико“, както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от:

- 50 лв. промо за първите 50 билета, закупени от мрежата на Bilet.bg

- 60 лв. до деня на концерта

- 70 лв. в деня на концерта

* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител