Tickets for God Is An Astronaut live in Sofia

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

God Is An Astronaut live in Sofia

Duration

Start: 2023-09-28 20:00

Place

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

For the event

Инструменталната ирландска пост-рок група God Is An Astronaut се завръщат в България за концерт в столичния клуб Mixtape 5. Събитието ще се проведе през 28 септември 2023г.
 
Трите основната причина за европейското им турне, както и конкретно да посетим концерта им в София са следните: 20 години от създаването на God Is An Astronaut; 10-и пореден студио албум с издаването на “Ghost Tapes #10”; събиране на класическият състав на групата от 2005г, когато хвърлят бомбата ''All Is Violent, All Is Bright'' и буквално се превръщат в култ.
 
Билетите струват 40 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на www.bilet.bg ( www.wrongevents.bilet.bg ) както и на всички каси www.bilet.bg/каси и магазини На Тъмно. В деня на събитието и на място ще струват 50лв.
 
God Is An Astronaut са ирландска пост-рок група от Кънтри Уиклоу, които са създадени през 2002г. от двамата братя Кинсела - Нилс (бас, китари, визуални ефекти) и Торстен (вокали, китари и клавир). Стилът им използва елементи на електронната музика, краут и спейс рокът, които много напомнят на легендарната експериментална немска формация Tangerine Dream. GIAA имат вече 10 дългосвирещи албума, като последният беше издаден през 2021г от Napalm Records, носейки името “Ghost Tapes #10”.