Tickets for FRENZEE live in Sofia

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

FRENZEE live in Sofia

Duration

Start: 2024-04-24 20:00

End: 2024-04-24 23:55

Place

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

For the event

Frenzee идват в София за първи път с цял албум вече на гърба си, след приключването на едно дълго и доста успешно турне в Австралия. Аполония, Антонис и Никос са родени в Австралия, израснали са на остров Крит, потомци са на едно от най-влиятелни музикални семейства в Гърция (семейство Ксилурис, вж Xylouris White) и свирят най-горещия пънк рок! На 28/09/ 2023 г. успяха да запалят Микстейп и да привлекат вниманието и на публиката от голямата зала. Ето защо, Meet the Frenzee, отново!

От първата нота, незабавно ни въвеждат в своя свят на бърз, но закачлив бунт, с неудобни текстове и вокали. Адонис и Ник създават динамично инструментално дуо, опаковащо всеки момент с панически, но забавни китарни рифове и перкусии (както и няколко огнени шестструнни линии), които не могат да не се харесат. Междувременно Аполония е напълно властна, но и достъпна, за да ни въведе в своя анархичен музикален свят.

Очакваме ги с нетърпение, особено след като критиците в цяла Европа ги считат за new best thing на пънк сцената и виждат в тях блестящо бъдеще.

(За любителите на Aussie punk, Amyl and the Sniffers)

Две смели девойки от остров Крит, идват в София за да се присъединят към Аполония, Адонис и Никос, и да ни представят своите творби, които са смесица от поезия, традиционна музика, пънкарски рап и онова бунтарско поведение, което е присъщо на жените от тази част на Гърция.

Запознайте се с AΕΟΝ & STRIKOZA, които ще ни подгреят за идването на Frenzee и ще открехнат една врата към нови музикални приключения!

Supported by LiveEurope

Вратите отварят в 20:00 – начален час 21:00

Билети: www.bilet.bg

Предварителна продажба: 20 BGN

В деня на събитието: 30 BGN

At club *MIXTAPE 5* all events are strictly 18+ unless specified otherwise in the particular event description. If you are an English speaking person and wish to receive information regarding our policy please contact +359877515541 The club does not work with reservations!