Tickets for Червеният стол

Sofia Live Club, Bulgaria, Sofia

Червеният стол

Duration

Start: 2023-10-17 20:00

Place

Sofia Live Club, Bulgaria, Sofia

See the place

For the event

Червеният стол е уникален сценичен формат - комбинация между театрално представление и токшоу с водещ и гост звезда, което ще се случва на живо пред публика. Всяко представление е създадено абсолютно самостоятелно със собствен сценарий и драматургия, режисура, музика и съдържание съобразени спрямо профила, професията и интересите на гост звездата. Водещият ще бъде домакин на гост звездата и в рамките на час и половина двамата ще осъществят разговор – спектакъл, който ще включва основни теми като: семейството, влюбването, правото на щастие, човешките дефекти, зависимости, хобита, спомени и неразказни досега истории. Освен това, спектакълът включва пеене, танци, видеа, предизвикателства, както и специално написани монолози и текстове, които ще бъдат изпълнени единствено тази вечер.

В първото издание на Червеният стол в ролята на Водещия ще се превъплъти актьорът Петър Антонов, а гост звездата ще бъде изключителния комик, журналист и водещ Николаос Цитиридис. Заедно с тях на сцената и на рояла ще се присъедини и маестро Милен Кукошаров, който ще изпълнява музика на живо по време на цялото шоу.

Червеният стол ще представи Николаос Цитиридис в непозната до този момент светлина в стила на документалната комедия, която е в основата на всички световно известни комедийни ток шоута. Поради изключителната откровеност и органичност на формата се препоръчва за зрители над шестнайсет години.