Tickets for БАШЮШКА, АРКОНА

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

БАШЮШКА, АРКОНА

Duration

Start: 2023-09-29 19:00

Place

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

For the event

БАТЮШКА И АРКОНА СЪС СЪВМЕСТНО ШОУ В СОФИЯ

Концертът е на 29 септември в клуб Mixtape 5!

BGTSC представя: концерта на БАТЮШКА и АРКОНА, който ще се състои на 29 септември в клуб Mixtape 5. Два месеца след финала на изключително успешното си турне, полският блек метъл феномен БАТЮШКА обяви нова европейска обиколка тази есен, а едва вторият концерт от турнето ще бъде у нас. Концертът е под знамето “Black Pilgrimage 2023”, а в редиците му се включват и канадските симфо дет метъли Aeternam.

 БАТЮШКА са не просто блек метъл група. Техният оригинален подход към екстремната музика, съчетана с православно църковна визия, ги превърна в сензация, а концертите им са наситени с пищна и мрачна театралност. Неслучайно феновете ги описват като черна литургия – не такава, която пречиства душата, а такава, която я взима в плен. Блек метъл походът на БАТЮШКА не спира да превзема нови територии и тази пролет групата помете и Далечния Изток, с концерти в Япония, Тайланд и Индонезия.

 АРКОНА са добре познати на българската публика. Предвождани от колоритната вокалистка Masha Scream, руснаците се обръщат към езическите корени на родината си и славянската митология, представени във вихрена комбинация от яростен метъл и фолклор. Сега, пет години след последния си албум, АРКОНА са готови с деветия си опус “Kob’”, който ще излезе на 16 юни през австрийския лейбъл Napalm Records.

 Гости на турнето са канадците Aeternam. Техният прочит на симфоничния дет метъл с ориенталски мелодични пасажи е отлично и любопитно допълнение към музиката на двете основни групи.

 Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Bilet.bg в цялата страна.

Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

 ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

 BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

 Предстои обявяването на допълнителна информация!