Tickets for 15 Years of Metafiziq Recordings Drum and Bass Night at club Mixtape / 03.11

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

15 Years of Metafiziq Recordings Drum and Bass Night at club Mixtape / 03.11

Duration

Start: 2023-11-03 22:00

Place

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

For the event

METAFIZIQ RECORDINGS  официално стартира на 22 октомври 2008-ма година в България подготвяйки първото си Drum and Bass издание на двоен винил с артистите DUB ELEMENTS (Испания), DB (Франция), KIGAMI и OGONEK (България), с което веднага изпъква на международната сцена. 

Сега 15 години по късно се събираме на 3-ти ноември за да отпразнуваме тази знаменита дата заедно с едни от дебютните артисти на любимия ни лейбъл за електронна музика, а именно:  

𝗬𝗠𝗕 - класикът от Холандия който бележи първите емблематични релийси за лейбъла,  

𝗗𝗜𝗚𝗜𝗧𝗔𝗟 𝗦𝗢𝗨𝗟 (𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗦𝗢𝗟𝗜𝗗 𝗖𝗜𝗥𝗖𝗟𝗘) - един от пионерите оставил поредица епични тракове, част от дискографията ни,

 𝗠𝗔𝗗 𝗧𝗪𝗜𝗦𝗧 - един от основателите заедно с 𝗢𝗚𝗢𝗡𝗘𝗞 които горещо промотират това специфично метафизично звучене през годините.  

Както и част от новите попълнения на Metafiziq - 𝗣𝗦𝗬𝗖𝗢𝗥𝗣 от Богота, Колумбия -  който полага основите и успоредно промотира любимия ни дръм и бас стил в Латинска Америка. 

Ще можете да чуете и ексклузивно на живо колаборацията между YMB и OGONEK - SKULLBLENDERS, която взриви публиката и рейв сцената в началото на 2012-та година с хитовото парче „Going Crazy”

Подготвили сме и още изненади, артисти, интересни факти, кадри от архива и специална визуализация подготвена от легендарния виджей FLY EYE Devizion.

 

18+
Лица под 18 могат да присъстват на събития 18+ само с придружител и нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не следват да бъдат зачетени като легални. Изключение е само когато посетителят под 18 е придружен от родител и се представят лични карти или копие от акт за раждане.
 
Организатор на събитието е : Еври Найт Ивентс ЕООД