Tickets for SONATA ARCTICA: Acoustic Adventures MMXXI' tour

Joy Station, Bulgaria, Sofia

SONATA ARCTICA: Acoustic Adventures MMXXI' tour

Duration

Start: 2022-11-20 20:00

Place

Joy Station, Bulgaria, Sofia

For the event

Sonata Arctica с акустичен концерт в София на 20 ноември 2022г.

 

Sonata Arctica ни обещават едно незабравимо пътешествие сред акордите на акустични китари. Датата е 20 ноември, а мястото - клуб Joy Station в София.

Дълго ще се помни последния концерт на финландските мелодични титани SONATA ARCTICA в напълно разпродадения клуб Music Jam през 2019г. Последва принудителна пауза, в която бандата беше изключително продуктивна и влезе в студио, за да запише първия си акустичен албум. За да популяризира това издание, групата ще тръгне на турне, включващо 17 европейски страни.

Acoustic Adventures MMXXI‘ tour  стартира на 20 октомври в Швеция и точно месец по-късно, негова спирка ще е София и клуб Joy Station.

Официален съпорт на цялото турне са шведските надежди ELEINE, които също ще се представят с акустичен сет. Безконцертната 2020-а се оказа творческа и за тях и през ноември излезе третия им дългосвирещ албум - ”Dancing In Hell”, който бързо се изкачи до челните позиции на музикалните класации. За тяхното епично присъствие с хеви и мелодичен дарк метъл в София, ще се говори дълго.

Билетите за шоуто на SONATA ARCTICA и ELEINE в клуб Joy Station са в продажба на цени:

Правостоящи – 40 лв

Седящи в обособена VIP зона – 60 лв

(За резервации на седящо място:  пишете на  [email protected])

 

и могат да бъдат закупени:

– в мрежата на www.bilet.bg

– на място от касата на клуба в деня на концерта

 

 Организатор на събитието: ЕМБЕКС ЕООД