Storytelling for dummies

Продължителност
Старт: Петък 15 Ноември 2019 19:00 Край: Петък 15 Ноември 2019 21:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Искате да сте завладяващ и интересен пред публика, но не сте уверен, че ще се справите?
Искате да създавате увлекателни истории, но нямате особен опит в творческото писане?
Искате най-накрая да разберете какво е това "storytelling" и защо всички говорят за него?
 
Почти всяка завлядяваща и въздействаща презентация днес залага на раказването на истории. Този похват вече не е привилегия само на най-умелите говорители! Заповядайте на 15.ноември в 19 ч. в Зона 21, за да се убедите, че всеки може да се научи да го използва в своята работа или ежедневие.
 
Уъркшопът STORYTELLING FOR DUMMIES ще ви запознае по един забавен и вълнуващ начин с основите на това как се създават и разказват хубави истории.
 
Водещ ще бъде режисьорът и сценарист Димитър Узунов.
Уъркшопът му CREATIVE STORYTELLING бе включен в 10 BEST CREATIVE EVENTS IN LONDON за месец септември 2018: https://ericfestival.com/226-10-events-september/
--------------------------------------------
ДИМИТЪР УЗУНОВ е учил театър в университетите Париж VIII и Brooklyn College (CUNY). Основател и артистичен директор на компания Famille Mundi в Париж и съосновател и съ-ръководител на Арте Урбана Колектив в София. Организатор на Summer Scriptwriting Base, международен образователен творчески форум за писане на сценарии за различни изкуства и творчески индустрии. Димитър Узунов има голям опит в ръководенето на ателиета в България и чужбина (Франция, Великобритания, САЩ, Египет, Кипър, Литва, Азербайджан).
 
Събитието е с ограничени места и е необходимо закупуването на билети. Цената на билетите 15 лева с предварително закупуване в мрежата на Bilet.bg или на място в деня на събитието.
 
Следете събитието за информация за оставащите билети :)
 
Не е необходимо да разпечатвате билета си, закупен от bilet.bg в деня на събитието :) Можете да се идентифицирате с име, на лицето, закупило билета или да ни ги покажете на дигитален носител.

Място

Зона 21 , България, София, Улица Христо Белчев 3, партер