Политика за поверителност на Билет точка БГ

Поверителност 

Събиране на информация, Употреба и Регистрация

За да използвате уеб сайта на БИЛЕТ ТОЧКА БГ и услугите, които предодставяме, на първо място трябва да попълните формуляр за регистрация и да създадете потребителско име и парола. За да направите регистрацията си, трябва да посочите информация за обратен контакт като първо име и фамилия, телефонен номер и имейл адрес. Тази информация ни е необходима, за да можем да се свържем с Вас във връзка с услугите, към които сте проявили интерес. Всички Ваши лични данни ще бъдат прехвърляни чрез SSL (Secure Socket Layer), което гарантира, че данните Ви няма да бъдат изпозвани от трети лица.

БИЛЕТ ТОЧКА БГ администратор или преработвател на данни ли е?

БИЛЕТ ТОЧКА БГ може да оперира като администратор и като преработвател на данни, в зависимост от обстоятелствата и събитието за което сте закупил електронен билет.

Билет точка Бг е администратор на данните свързани с изпълнението на вашата поръчка (Име, Телефон, Имейл и когато е избрана поръчка с куриер Адрес за доставка) и преработвател на данните свързани с участието в конкретно събитие.

В случаите когато се изискват допълнителни данни за участие във или посещаване на събитие БИЛЕТ ТОЧКА БГ е главно преработвател на данни, а организаторите на събития са администратори. Организаторите на събития, администратори на съответните данни, определят целите и средствата за обработка на лични данни, като съответните ще бъдат публикувани на сайта ни , както и на сайта на съответния организатор.

По- конкретно потребителят на БИЛЕТ ТОЧКА БГ преценява дали да сподели с БИЛЕТ ТОЧКА БГ изискваната с цел участие в мероприятието информация, за да може БИЛЕТ ТОЧКА БГ да предостави на организатора на събитие тази информация обезпечаваща безпроблемното участие / посещение на даденото събитие. БИЛЕТ ТОЧКА БГ като преработвател на данни, обработва лични данни от името на администратора на данни на потребителя на БИЛЕТ ТОЧКА БГ закупуващ електронен билет за съответното събитие.

Поръчки

В случай, че закупите билет или някаква друга услуга, и изберете метод на плащане „наложен платеж (SPEEDY)“, във формуляра за поръчка трябва да попълните изискваната информация, включваща име и фамилия, имейл адрес, телефонен номер и адрес на доставка, които Вие предоставяте на БИЛЕТ ТОЧКА БГ и на Спиди АД. Тази информация ни е необходима за осъществяване на плащането и за доставката. Избирайки всеки друг метод на плащане, изключващ доставка с куриер на СПИДИ, Ви препраща към съответния уеб сайт (PayPay, плащане с карта, EasyPay и др.), чиято отговорност за сигурност и поверителност на въведената от Вас информация, се носи от съответните страни.

В случай, че срещаме трудности с изпълнението на дадена поръчка, информацията попълнена във формуляра се използва за осъществяване на контакт с Вас.

Проучвания и състезания

Възможно е да Ви предоставяме възможността да вземате участие в анкети, допитвания и конкурси на нашия уеб сайт. В такъв случай, ние изискваме от Вас определена информация. Участието в такива анкети и конкурси е напълно доброволно, следователно изборът дали да предоставите такъв тип информация е изцяло Ваш. Изискваната информация е стандартна и се използва за уведомяване на победители на конкурси, за мониторинг на трафика в уеб сайта и за вписване в нашия мейлинг лист на желаещи информация за предстоящи събития потребители.

Разкриване на информация 
Случаи, в които споделяме лична информация с трети страни:

  • За изпълнението на поръчките ви, ние използваме услугите на независима куриерска служба.
  • Когато това е изрично изискване и необходимост с цел посещението или участието в избраното от Вас събитие информацията попълнена в съответната анкетна форма за поръчката е достъпна и за организаторите на съответните събития, като в този случай БИЛЕТ ТОЧКА БГ е само оператор но не и администратор на тези данни.
  • Тази информация се споделя и използва САМО и ЕДИНСТВЕНО с цел обезпечаване на вашето участие или посещение на съответното събитие. Същите данни могат да бъдат агрегирани с цел обобщаване информацията за посетителите и участниците в дадено събитие. В тази случай тази информация става не-лична.

Лог Файлове и Бисквитки

Определен вид информация, която не идентифицира отделните потребители, бива събирана автоматично в лог файлове. Тази информация бива използвана за изготвяне на анализи за нуждите на БИЛЕТ ТОЧКА БГ ООД и за администриране на сайта и подобряване на предоставената услуга.

Линкове към други сайтове

Уеб сайтът на БИЛЕТ ТОЧКА БГ ООД съдържа линкове към други уеб сайтове, които не са собственост на БИЛЕТ ТОЧКА БГ ООД. Моля, имайте предвид, че ние не носим отговорност за политиката на поверителност на тези сайтове.

 Защити

Защитеността на информацията, която ни предоставяте е много важна за нас. Информация, свързана с кредитни/дебитни карти, която предоставяте, я получават системите за плащане, с които ние работим. Тази информация по никакъв начин не попада в базата данни на БИЛЕТ ТОЧКА БГ.

Промени в политиката на поверителност

В случай, че направим промени в политиката на поверителност, те ще бъдат публикувани както на уеб сайта ни, така и на други места, които считаме за подходящи, с цел усведомеността на ползвателите на уеб сайта и услугите ни.

Запазваме правото си да променяме условията в политиката на поверителност по всяко време, затова умоляваме тя да бъде преглеждана периодично. В случай, че направим материални промени в тази политика, вие ще бъдете информирани по имейл или чрез нашия сайт.

Заявка за изтриване на предоставени лични данни

Всеки потребител има правото да пожелае личните данни, които е предоставил на БИЛЕТ ТОЧКА БГ да бъдат изтрити от базата данни на БИЛЕТ ТОЧКА БГ. Това е възможно като изпратите заявка в официална форма на [email protected]  

Информация за обратна връзка с нас можете да намерите на сайта на БИЛЕТ ТОЧКА БГ, като при въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0887 333 112 в работни дни от 09 до 19 ч.

 

Контакти

Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас на: