Билети за Exit Festival 24

Петроварадинска крепост, Сърбия, Нови Сад

Exit Festival 24

Продължителност

Начало: 2024-07-11 14:00

Място

Петроварадинска крепост, Сърбия, Нови Сад

Вижте мястото

За събитието

EXIT е всепризнат летен музикален фестивал, който се провежда всяка година в Петроварадинската крепост, исторически паметник в Нови Сад, Сърбия, с изглед към река Дунав. С повече от 1000 артисти, които свирят на над 40 сцени и фестивални зони, EXIT е един от най-еклектичните, водещи музикални фестивали в региона. През своите 23 години съществуване EXIT се превърна в дом за мнозина, който те продължават да посещават, обичат и подхранват всяка година.

 

Тази година EXIT продължава в същия ритъм от 11 до 14 юли на красивата Петроварадинска крепост!

Билети се предлагат само за български граждани, които се доказват при пристигане с паспорт или лична карта. Билетът трябва да бъде разпечатан; билети, които не са отпечатани, се считат за невалидни. Входът в залата на фестивала ще може да бъде между 19:00 и 03:00 часа.

 

Трябва да представите личната си карта при пристигане. Електронният билет е валиден само ако е разпечатан. Ще замените този електронен билет за гривна, която ще ви позволи да влезете във фестивала. Повече информация за борсата ще бъде налична своевременно на eng.exitfest.org. Гривната е валидна за един човек и дава възможност за вход във всеки фестивален ден. Връщане на пари за закупени билети не е възможно.