Билети за Джаз концерт на Свещи с Боби Вълчев и Биг Бенд Пловдив

Античен театър, България, Пловдив

Джаз концерт на Свещи с Боби Вълчев и Биг Бенд Пловдив

Продължителност

Начало: 2024-08-09 20:30

Място

Античен театър, България, Пловдив

За събитието

Джаз и рекордните за света 17 000 свещи с Боби Вълчев в Античен театър, Пловдив

 

Слушали ли сте някога красива джаз музика в магнетична атмосфера, създадена с помощта на повече от рекордните за концерт 17 000 свещи? При това - на вълшебно и изпълнено с история място като Античния театър в културната ни столица Пловдив? Със сигурност звучи като нещо, което не можете да си позволите да пропуснете. 

 

Отново Боби Вълчев е музикантът, който разчупва стереотипите, за да изненада почитателите си с още една незабравима вечер на открито. Със смайваща джаз музика и светлината на повече от 17 000 свещи, които ще бъдат запалени на сцената, което е нов световен рекорд. Събитие, каквото не е правено досега в България, а и на планетата. Досегашният световен рекорд е за 16 000 запалени свещи, но сега Боби Вълчев и неговият екип ще имат възможността да го подобрят. 

 

На сцената Боби ще излезе в компанията на Биг Бенд Пловдив, като тук отново историята ще бъде пренаписана, защото това е първа колаборация за концерт на свещи между Биг Бенд в целия му мащаб и джаз музикант. 

 

Станете част от едно уникално за родната сцена преживяване, родено от авантюристичния ум на един от най-креативните български джаз музиканти! Включете се в музикалното вълшебство, което Боби Вълчев и екипът му ще създадат на сцената на Античния театър - може би най-специалното място за концерти в България. А ние можем да ви обещаем, че след това дълго ще говорите за този концерт. 

!!! За деца под 7 годишна възраст входът е свободен, но това не осигурява седящо място!