Условия за ползване и Политика за поверителност

Обновената ни политиа за поверителност можете да видите тук

Срокове & Условия

1. Използването на този уебсайт и всички услуги, които той предлага, предопределя, че сте приели тези Условия за ползване.

    2. Информация за клиента

    1. Винаги трябва да проверявате информацията, която оставяте за контакт с Вас, да е вярна, преди да създавате потребителски профил или да пристъпите към плащане.

2. Трябва да четете цялото описание на събитието в случай, че има условия, които не са споменати в този документ.

3. Трябва да се уверите, че Вашият e-mail адрес може да получава e-mail-и от нашия домейн, тъй като всички съобщения за транзакции и потвърждения се изпращат по е-mail. Не можем да бъдем подведени под отговорност за неуспешна доставка на съобщения, изпратени на e-mail-а или мобилния телефон, които сте указали, ако например, нашите съобщения са блокирани от Вашия ISP's спам филтър или сте оставили грешна информация за връзка с Вас.

4. Вие сте отговорни за Вашето потребителско име и парола, необходими за достъп до профила Ви. Потребителското Ви име е e-mail адресът Ви. Трябва да се убедите, че си пазите потребителското име и паролата, и че данните, необходими за достъп до Вашия потребителски профил, не са предоставени на трета страна.

5. Като клиент Вие сте отговорен за потребителския си профил и за действията, предприети в него. Ако чувствате или подозирате, че потребителското Ви име и парола, или други данни са станали известни на трета страна, трябва да ни информирате незабавно по e-mail на 

help@bilet.bg

6. Защита на личните данни 

Билет БГ ООД взима на сериозно личните Ви данни. Придържаме към Закона за защита на личните данните от 2002 г. За повече информация вижте нашата политика за защита на личните данни.

7. Определяне цената на продукта и име

Билет ООД продава пропуски за събитията от името и за сметка на организаторите им и във връзка с това:

    1. Положили сме всякакви усилия да се уверим, че цените, изписани на нашия уебсайт са верни. Но, ако е намерена грешка в цената, ние си запазваме правото или да анулираме Вашата поръчка или договор, или да се свържем с Вас, за да уредим плащането на допълнителната сума, или да върнем надплащането, направено от Вас (доколкото е приложимо). Обработката на поръчка може да бъде анулирана по всяко време до отварянето на вратите на входа в деня на събитието.

    2. Запазваме си правото да променяме цените на пропуските без предизвестие.

    3. Правото на собственост, на който и да е продукт, поръчан от нас не преминава към Вас, купувача, докато не получим и процеснем валидно плащане, и това плащане е отразено в нашата банка.

8. Вашата поръчка

    1. Когато направите онлайн поръчка, автоматично ще получите e-mail от нас с потвърждение, че сме получили Вашата поръчка. В случай на поръчка с куриер и наложен платеж потвърждението се извършва с обаджане по телефона от наш оператор. Вашата поръчка представлява оферта, изпратена до нас, за закупуване на пропуските, упоменати в тази оферта.

    2. Вашата оферта ще бъде приета от нас, само ако сме Ви изпратили по e-mail-а потвърждение, ако сте платили онлайн или сме се свързали с вас по телефона. Не носим отговорност, ако сте попълнили грешни данни за връзка с Вас и не сме успяли да потвърдим поръчката Ви. В такъв случай Вашите пропуски няма да бъдат изпратени.

    3. Артикули, които не са включени в изпратения e-mail, не се включват в поръчката и договора между Вас и нас.

    4. Запазваме си правото да забавим или откажем поръчки, когато транзакцията съдържа непълни данни или данни, които не могат да бъдат потвърдени, или където е заподозряна измама.

    5. Ако не сме в състояние да установим тези данни по логичен начин или да решим тези въпроси, на картата, използвана по време на покупката, ще бъде възстановена пълната сума. Връщането на сумата не се осъществява по никакъв друг начин, нито се прави превод на сумата по картата или сметката на трети лица.

    6. Когато пропуски/билети по пощата(или с куриер) са налична опция, или опция, избрана от Вас, Билет БГ ООД изпраща пропуските с първокласна поща/куриер. Моля, обърнете внимание, че Билет БГ ООД не могат да бъдат подведени под отговорност за неизвършена доставка на пропуски/билети по какъвто и да е начин по пощата и не гарантира замяната на недоставени пропуски.

9. Права при отмяна на събитие и връщане на парите

Пропуските/билетите не могат да бъдат разменяни или връщани след покупка, освен ако събитието е отменено или отложено. В случай , че събитието е отложено, организатора може да вземе решение сам да връща средствата от закупените пропуски/билети. Моля, прочетете и нашите Условия при покупка.

10. Актуализиране на данните на пропуска

Името изписано върху пропуск НЕ трябва да съвпада с името на посетителя, то удостверява името на човека закупил пропуска и се използва за удостоверение при покупки заплатени с кредитна карта. В случай, че желаете да смените името изписано върху пропуск, можем да направм това в рамките на 72 часа след направена заявка до e-mail help@bilet.bg , като за услугата може да Ви бъде начислена административна такса от 2 лева.

11. Рекламация от страна на клиента 

Ние се стремим да се отзоваваме на всички рекламации и въпроси от страна на клиента в рамките на 5 работни дни. Моля, пишете ни на e-mail help@bilet.bg .

12. Събития извън нашия контрол 

Билет БГ ООД няма да бъде отговорен за забавяне или неизпълнение на каквито и да е ангажименти от Условията за ползване, ако забавянето или неизпълнението е причинено от обстоятелства извън нашия контрол, включително, но не само, от природни бедствия, война, гражданско неподчинение или професионални диспути, както и невъзмжност на организатора да проведе проявата.

13. Разрешително

    1. Билет БГ ООД Ви дава разрешение за достъп до съдържание, информация и услуги, поместени на нашата уебстраница, само за лично ползване.

    2. Това разрешително Ви позволява да изтегляте и складирате (като използвате браузера си) отделни страници от нашия уебсайт.

    3. Разрешителното не Ви позволява да изтегляте и променяте отделни страници, или важни части от нашия уебсайт нито да правите уебсайта ни достъпен по интернет, когато уебсайтът ни или важна част от него са хостнати локално по Интернет.

    4. Дизайнът, оформлението, съдържанието или текст от нашия уебсайт не могат да бъдат копирани, редактирани или манипулирани по друг начин без нашето изрично предварително писмено разрешение.

    5. Нашият уебсайт не може да бъде поставян в рамката на друг сайт.

14. Авторско право и Собственост

    1. За цялото съдържание, бази данни, графики, бутони, икони, лога, оформления и визия Билет БГ OOД държи авторските права, освен ако изрично не се потвърди друго.

    2. Ровенето в данните, изтеглянето или използването на информация, или артикули, изброени в 10.1, не е разрешено без нашето изрично предварително писмено разрешение.

15. Ограничение на отговорността & Предвидими загуби в рамките на нормалното

    1. Билет БГ ООД ще бъде отговорен за всякакви загуби, претърпени от Вас, поради нарушаване на Условията за ползване от наша страна, когато такива загуби са били предвидими в рамките на нормалното по време на съставяне на договора между Вас и нас.

    2. Всички служебни, индиректни или логични загуби непредвидими в рамките на нормалното по време на договора между нас и Вас са изключени.

    3. Билет БГ ООД изключва отговорност за смърт или лични увреждания, причинени от небрежност или нарушение на задълженията от наша страна, от страна на нашите чиновници, агенти или длъжностни лица, или при използване на осигурени от нас услуги.

16. Цялостност на договора

Предходните параграфи, алинеи и точки на Условията за ползване трябва да бъдат прочетени и тълкувани независмо едни от други. Ако някоя част от този договор или от неговите параграфи, алинеи или точки бъдат сметнати за невалидни, това няма да повлияе на останалите параграфи, алинеи и точки.

17. Отказ от права 

Невъзможност на Билет БГ ООД да упражни правата си произхождащи от тези Условия за ползване не трябва да се вземе или талкува като отказ от тези права, освен ако такъв не е даден в писмен вид.

18. Общи условия 

Тези условия за ползване определят цялостния договор и споразумението между Вас и Билет БГ ООД. Запазваме си правото да променяме тези Условия за ползване по всяко време, без да Ви уведомяваме.

19. Юрисдикция 

Тези условия за ползване трябва да бъдат интерпретирани, тълкувани и прилагани в съответствие с българските закони и да бъдат тема на специална юрисдикция от българския съд. Вашите законни права са незасегнати.

 

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА БИЛЕТ БГ

Поверителност 

Събиране на информация, Употреба и Регистрация

За да използвате уеб сайта на БИЛЕТ БГ и услугите, които предодставяме, на първо място трябва да попълните формуляр за регистрация и да създадете потребителско име и парола. За да направите регистрацията си, трябва да посочите информация за обратен контакт като първо име и фамилия, телефонен номер и имейл адрес. Тази информация ни е необходима, за да можем да се свържем с Вас във връзка с услугите, към които сте проявили интерес. Всички Ваши лични данни ще бъдат прехвърляни чрез SSL (Secure Socket Layer), което гарантира, че данните Ви няма да бъдат изпозвани от трети лица.

БИЛЕТ БГ администратор или преработвател на данни ли е?

БИЛЕТ БГ може да оперира като администратор и като преработвател на данни, в зависимост от обстоятелствата и събитието за което сте закупил електронен билет.

Билет БГ е администратор на данните свързани с изпълнението на вашата поръчка (Име, Телефон, Имейл и когато е избрана поръчка с куриер Адрес за доставка) и преработвател на данните свързани с участието в конкретно събитие.

В случаите когато се изискват допълнителни данни за участие във или посещаване на събитие БИЛЕТ БГ е главно преработвател на данни, а организаторите на събития са администратори. Организаторите на събития, администратори на съответните данни, определят целите и средствата за обработка на лични данни, като съответните ще бъдат публикувани на сайта ни , както и на сайта на съответния организатор.

По- конкретно потребителят на БИЛЕТ БГ преценява дали да сподели с БИЛЕТ БГ изискваната с цел участие в мероприятието информация, за да може БИЛЕТ БГ да предостави на организатора на събитие тази информация обезпечаваща безпроблемното участие / посещение на даденото събитие. БИЛЕТ БГ като преработвател на данни, обработва лични данни от името на администратора на данни на потребителя на БИЛЕТ БГ закупуващ електронен билет за съответното събитие.

Поръчки

В случай, че закупите билет или някаква друга услуга, и изберете метод на плащане „наложен платеж (SPEEDY)“, във формуляра за поръчка трябва да попълните изискваната информация, включваща име и фамилия, имейл адрес, телефонен номер и адрес на доставка, които Вие предоставяте на БИЛЕТ БГ и на Спиди АД. Тази информация ни е необходима за осъществяване на плащането и за доставката. Избирайки всеки друг метод на плащане, изключващ доставка с куриер на СПИДИ, Ви препраща към съответния уеб сайт (PayPay, плащане с карта, EasyPay и др.), чиято отговорност за сигурност и поверителност на въведената от Вас информация, се носи от съответните страни.

В случай, че срещаме трудности с изпълнението на дадена поръчка, информацията попълнена във формуляра се използва за осъществяване на контакт с Вас.

Проучвания и състезания

Възможно е да Ви предоставяме възможността да вземате участие в анкети, допитвания и конкурси на нашия уеб сайт. В такъв случай, ние изискваме от Вас определена информация. Участието в такива анкети и конкурси е напълно доброволно, следователно изборът дали да предоставите такъв тип информация е изцяло Ваш. Изискваната информация е стандартна и се използва за уведомяване на победители на конкурси, за мониторинг на трафика в уеб сайта и за вписване в нашия мейлинг лист на желаещи информация за предстоящи събития потребители.

Разкриване на информация 
Случаи, в които споделяме лична информация с трети страни:

  • За изпълнението на поръчките ви, ние използваме услугите на независима куриерска служба.
  • Когато това е изрично изискване и необходимост с цел посещението или участието в избраното от Вас събитие информацията попълнена в съответната анкетна форма за поръчката е достъпна и за организаторите на съответните събития, като в този случай БИЛЕТ БГ е само оператор но не и администратор на тези данни.
  • Тази информация се споделя и използва САМО и ЕДИНСТВЕНО с цел обезпечаване на вашето участие или посещение на съответното събитие. Същите данни могат да бъдат агрегирани с цел обобщаване информацията за посетителите и участниците в дадено събитие. В тази случай тази информация става не-лична.

Лог Файлове и Бисквитки

Определен вид информация, която не идентифицира отделните потребители, бива събирана автоматично в лог файлове. Тази информация бива използвана за изготвяне на анализи за нуждите на БИЛЕТ БГ ООД и за администриране на сайта и подобряване на предоставената услуга.

Линкове към други сайтове

Уеб сайтът на БИЛЕТ БГ ООД съдържа линкове към други уеб сайтове, които не са собственост на БИЛЕТ БГ ООД. Моля, имайте предвид, че ние не носим отговорност за политиката на поверителност на тези сайтове.

 Защити

Защитеността на информацията, която ни предоставяте е много важна за нас. Информация, свързана с кредитни/дебитни карти, която предоставяте, я получават системите за плащане, с които ние работим. Тази информация по никакъв начин не попада в базата данни на БИЛЕТ БГ.

Промени в политиката на поверителност

В случай, че направим промени в политиката на поверителност, те ще бъдат публикувани както на уеб сайта ни, така и на други места, които считаме за подходящи, с цел усведомеността на ползвателите на уеб сайта и услугите ни.

Запазваме правото си да променяме условията в политиката на поверителност по всяко време, затова умоляваме тя да бъде преглеждана периодично. В случай, че направим материални промени в тази политика, вие ще бъдете информирани по имейл или чрез нашия сайт.

Заявка за изтриване на предоставени лични данни

Всеки потребител има правото да пожелае личните данни, които е предоставил на БИЛЕТ БГ да бъдат изтрити от базата данни на БИЛЕТ БГ. Това е възможно като изпратите заявка в официална форма на zabravime@bilet.bg  

Информация за обратна връзка с нас можете да намерите на сайта на БИЛЕТ БГ, като при въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0887 333 112 в работни дни от 09 до 19 ч.