Пренасрочени или отменени събития FAQ

Отменени събития

Ако дадено събитие е пренасрочено или отменено, и желаете да върнете своя пропуск, това ще стане по начин, определен от организатора на съответното събитие. Начина на връщане на Вашите пари ще бъде публикуван на страницата на събитието в момента, в който имаме информация за това.

Ако организатора е посочил , че трябва да получите парите си от нас, моля имайте предвид, че може да отнеме до десет работни дни връщането на парите по Вашата сметка, ако сте заплатили онлайн и че може да се наложи да дойдете до офиса ни, ако сте заплатили за своите пропуски на каса.

Ако имате проблем, моля свържете се с нас на Help@bilet.bg .

Отложени събития

В зависимост от определния от организатора начин, може да се наложи да презаверите своите пропуски за друга дата. В случай, че смяната предпоставя връщане на заплатената от Вас сума, то това ще стане по начин, определен от организатора на събитието.

ВАЖНО: Моля, имайте предвид, че bilet.bg събира пари за продажбата на пропуски, организирани от трети лица и не може да бъде държан отговорен за тяхното непровеждане или промени свързани с организацията им.