Билети за ЗЛАТНИТЕ ГОДИНИ НА ДЖАЗА С ГОСТ-МУЗИКАНТ МИХАЙЛ ЙОСИФОВ

Клуб Studio 5, България, София

ЗЛАТНИТЕ ГОДИНИ НА ДЖАЗА С ГОСТ-МУЗИКАНТ МИХАЙЛ ЙОСИФОВ

Продължителност

Начало: 2018-03-16 22:30

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Златните години на джаза отново ще оживеят на сцената на Студио 5, представени от Марина Господинова и със специалното участие на Михаил Йосифов – тромпет!

Вечните песни на Ела Фицджералд, Луис Армстронг, Франк Синатра, Били Холидей, Тони Бенет, Нина Симон, Нат „Кинг“ Кол, Ета Джеймс, Рей Чарлз, поднесени с много класа и стил.
“Златните години на джаза” е своеобразен трибют на великите вокални изпълнители, чиито песни не спират да вълнуват и днес.
Проекът обхваща времето, когато джазът се превръща в нещо повече от музика - той става социален феномен и оформя мирогледа на няколко поколения.
„Искам публиката да се усмихва през цялото време, защото песните, които съм подбрала, са изключително позитивни и познати. Ние изпитваме огромно удоволствие, когато ги изпълняваме, и искам да предадем това чувство и на хората” – обяснява замисъла Марина Господинова
Подарете си и се насладете на една незабравима вечер!

Марина Господинова – вокал
Михаил Йосифов – тромпет
Милен Кукошаров – пиано
Димитър Карамфилов – контрабас
Атанас Попов – барабани

врати - 22:30ч.
начало - 23:00ч.

Вход: 
15лв.
След като закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!