Билети за за любовта...ТЕАТРАЛНАТА ТРИЛОГИЯ

Sofia Live Club, България, София

за любовта...ТЕАТРАЛНАТА ТРИЛОГИЯ

Продължителност

Начало: 2023-11-21 20:00

Място

Sofia Live Club, България, София

Вижте мястото

За събитието

Детайли за събитието

за любовта…и Голямата Театрална Трилогия

по текстове от „ МАЛКА ПИЕСА ЗА ДЕТСКА СТАЯ“, „ ХОРАТА ОТ ОЗ“ и „ПРИЯТНОСТРАШНО“

Автор Яна Борисова

Режисьор Димитър Коцев- Шошо

Музика – Милен Кукошаров

Сценография Елис Вели

С участието на: Цветана Манева, Снежина Петрова, Лилия Марвиля, Радена Вълканова, Петър Антонов, Христо Петков и Спартак Панталеев

За първи път актьорите на „ за любовта…“ ще представят текстове от трите най-известни пиеси на Яна Борисова, познати като Голямата театрална трилогия. Всеки един от тези драматургични текстове е поставян на десетки сцени по целия свят. Те са гледани от стотици хиляди почитатели на театралното изкуство, издадени в различни литературни сборници и самостоятелни книги, както и са включени като част от образователната програма на много театрални школи и академии в Европа. Това са и най-награждаваните български пиеси през последните двадесет години.

 

На 21. 11 на сцената в София Лайв Клуб ще излязат уникална комбинация от български актьори, част от които са участвали в първите представления на трите пиеси. Цветана Манева, Снежина Петрова, Радена Вълканова, Лилия Марвиля, Петър Антонов, Христо Петков и Спартак Панталеев ще се превъплътят в познатите и любими герои на Яна Борисова и ще ни отведат в прекрасния свят на „ Малка пиеса за детска стая“, „ Хората от Оз“ и „ Приятнострашно“ под звуците на изумителната театрална музика на маестро Милен Кукошаров.

 

Организаторите на събитието не гарантират седящи места срещу закупен билет. Резервации за места не могат да се правят освен лимитиран брой за гости на актьорите. Залата на София Лайв Клуб е с достатъчен капацитет за да побере предвидената публика. Театрално-музикалният пърформанс е спектакъл за съпреживяване. Актьорите на сцената четат и изговарят текстове без сюжет, който трябва да се следи визуално и както музиката те могат да се слушат. Вратите на залата отварят за публика в 18.30ч.