За Хижите и Хората

Продължителност
Старт: Петък 14 August 2020 19:00 Край: Неделя 16 August 2020 14:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Цена на пропуските: 

- Един гост в обща туристическа спапня - 100.00 лв. 

- Двойна стая - 220.00 лв. 

- Тройна стая - 330.00 лв. 

- Палатка за двама- 200.00 лв. 

- Палатка за трима - 300.00 лв. 

„За Хижите и Хората“... Една кампания, която ние семейството на Хижа Ловна стартирахме, но Вие Човеците я превърнахте в реалност. В знак на благодарност за помощта Ви и в продължение на нашата кауза, сега ние искаме да направим нещо за хижата и за Вас Хората. Каним Ви да споделите един августовски, горски уикенд с Хижа Ловна на 14, 15 и 16 август. Три дни, в които ще Ви запознаем със себе си, нашите идеи и с тайните на планината. Публични беседи на тема „Как да се подговтим с лична екипировка за планината“, „Съвети за подбор на палатка, как да изберем подходящо място и да разпънем нашата палатка“, „Първа долекарска помощ в планината“ , „Оцеляване в планината“, „Запознаване с билките в нашата местност и как могат да ни бъдат полезни“. Кино под звездите с прожекция на тематични филми. Спортни активности – сутрешни йога практики, силови тренировки, нощен преход до 7те Рилски езера с планински водач, ориентиране в планината и много други изненади. Разбира се не можем да пропуснем и преяждане с хижарски гозби, лагерен огън и малко музика. Ще свършим и някои полезни дейности за хижата – ще нацепим дърва, ще съберем шишарки, ще направим оборка на района и др. А, ние Ви обещаваме, че всички събрани средства по време на събитието (пропуски за участие и консумация на място) ще бъдат вложени в подобрения за хижата, с изключение на данъци, такси и разходи от първа необходимост, които няма как да бъдат спестени. Една от мечтите ни е да изградим нова отоплителна система за цялата хижа и прилежащите бунгала към нея. Съвсем скоро на страницата ни във фб ще обявим и стойността на целия проект за отопление, подготвен от лицензирана фирма. Искрено се надяваме с Вашата помощ да успеем да го осъществим.  

Нямаме търпение да Ви посрещнем и вярваме, че това е началото на един дълъг път към Хижите, към Хората, към Планината, към самите Нас!

ВАЖНО: Броя на участниците е ограничен до 100. 

Цената на билета включва нощувки, храна (две вечери, един обяд и две закуски), участие в публични беседи и много други изненади. 

За деца до 8 годишна възраст не се изисква закупуване на отделен билет. Те могат да споделят леглото на родителя си, както и да получат храна на място в хижата.

Посещението с домашни любимци е позволено при пълна отговорност на стопанина и съобразно комфорта на останалите гости на събитието. 

Място

Хижа Ловна , България , Сепарева Баня, Bulgaria, Sapareva Banya Phone: 088 495 6666