Билети за YBC Future Skills: Работа в екипа и управление на екип

Център за образование и култура "Илиев", България, София

YBC Future Skills: Работа в екипа и управление на екип

Продължителност

Начало: 2019-04-04 19:00

Място

Център за образование и култура "Илиев", България, София

Създаден специално за образователен и културен терен, АУБ София се намира в Центъра за образование и култура "Илиев", който е разположен в Студентски град, на 15 минути от центъра на София и е лесно достъпен с обществен транспорт. Центърът за образовани

За събитието

"Истината е, че екипната работа е в основата на всяко велико постижение"
Джон Максуел
 
Този месец темата ни е работа в екип и управление на екип. Едни доста често срещани думички, които като че ли все по-малко разбираме в днешно време.
Събитието ще разгледа основните "съставки" на един успешен екип и умението му да се развива като такъв. Ще засегнем нуждата от екипна култура и лидерска стратегия като част от дългосрочния план за всеки екип.
 
Лектори на събитието са Николай Неков и Момчил Сяров, които са част от основателите на Младежки Бизнес Клуб. И двамата имат богат опит с управлението на малки и по-големи екипи. Както в сферата на доброволчество и социални дейности, така и в бизнес проекти и межрународни кампании.
 
Цена за билети:
- единичен билет: 15лв
- двоен билет: 20лв

- видео запис от събитието - 15лв 
- билет + видео - 25лв

Местата са ограничени. След изчерпване на билетите се свържете с организаторите за запазване в случай, че някой се откаже и се освободи място.