Билети за YBC Future Skills: Как да открием първия клиент

Център за образование и култура "Илиев", България, София

YBC Future Skills: Как да открием първия клиент

Продължителност

Начало: 2019-02-26 19:00

Място

Център за образование и култура "Илиев", България, София

Създаден специално за образователен и културен терен, АУБ София се намира в Центъра за образование и култура "Илиев", който е разположен в Студентски град, на 15 минути от центъра на София и е лесно достъпен с обществен транспорт. Центърът за образовани

За събитието

Ако клиентите Ви идват сами и нямате проблеми със затварянето на сделки, или сте измислили начин да печелите пари, без да печелите клиенти, то тогава ЗАДЪЛЖИТЕЛНО подминете това събитие.

За останалите търговци, независимо дали сте служители, фрийлансъри, собственици на бизнес или просто се налага да продавате, вероятно искате да научите как да сключвате повече сделки и то оптимално бързо. 

В някои случай, това не е никак лесна задача, особено ако добавим и условието те да бъдат Ваши дългогодишни потребители, задачата става доста предизвикателна.

Точно за това, на 26 февруари, от 19 часа, “Младежки Бизнес Клуб” те кани на поредното си събитие от поредицата YBC: Future Skills, посветено именно на  „Първият клиент - как да го намерим, спечелим и задържим“. Целта на формата е да събира и “въоръжава” с нужните умения активни млади хора, които имат желание да развиват себе си и своите умения на бъдещето.

На събитието ще си зададем следните въпроси:

 • Къде са потенциалните ни клиенти, как да ги достигнем и да се свържем с тях;
 • Как да си спечелим лична среща и да затворим сделката успешно;
 • Как да задържим и удовлетворим клиентите си устойчиво във времето.

Лектор на събитието ще бъде Марин Дандаров - мениджър “бизнес развитие” в Extensa и основател на SkillGround. Макар, че е само на 23 г., Марин още от ученическите си години , се занимава с различни типове продажби и е натрупал своя професионален опит на разнообразни позиции.Работил е и като фрийлансър и вече има зад гърба си няколко реализирани собствени проекта. Това, което прави в момента е да привлича online бизнеси от цял свят за Extensa. Компанията се занимава с разработка на модерни и интуитивни уеб сайтове и модули. Освен това, тя е и официален партньор на Magento за България.

В рамките на два часа, заедно с Марин, ще обсъдим какво да правим преди, по време и след продажба. Или казано с други думи, ще преминем през търсенето на клиенти, процеса на продажба и ще стигнем до това да си спечелим дългосрочни и щастливи клиенти.

Ще засегнем още:

 • Защо е толкова важен нетуъркинга и какво да правим по събития?
 • Къде другаде, освен на събития, можем да открием потенциални клиенти?
 • Какъв е първият контакт с тях?
 • Как да се подготвим за среща?
 • Kак трябва да се държим и какво трябва да получим от една среща?
 • Follow-up и финализиране на сделката.
 • Какви методологии да използваме за да сключим успешна сделка?
 • Дългосрочни и щастливи клиенти.


Арена на продажбите на 26 февруари ще бъде Илиев Център в Студентски град.