World of Symphony

Продължителност
Старт: Събота 15 Септември 2018 19:00 Край: Събота 15 Септември 2018 21:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Масивен шоу-спектакъл наречен - World Of Symphony, се организира в град Казанлък, за да доведе музикални изпълнители от всички краища на страната и извън нея, а сцената на зала "Арсенал" ще ги обедини в една група от талантливи изпълнители.

Това е музикално събитие, на което ще се изпълнява музика, представена по оригинален начин, в жанровете на Симфоничният метъл и класическата музика, съпровождани с оперно пеене и поп-вокали. На този концерт ще има специални изненади, както и ще се изпълнява филмова музика.

Събитието ще се проведе на 15.09.2018 (Събота) в Зала "Арсенал" в домът на културата - гр. Казанлък.
Шоуто стартира в 19:00ч., с продължителност до 21:30ч., като вратите отварят от 18:00ч.

Това събитие се прави с цел да обогати музикалната култура и да подпомогне развитието на музикалните събития в страната.
Също така артистите, които участват заедно в този проект, вярват, че обединявайки се в едно цяло на сцената, ще подарят на аудиторията едно незабравимо изживяване, разкривайки силата на музиката и нейното въздействие, под формата на единно обединение.

След над едногодишна организация, музикантите нямат търпение да се изправят пред Българската публика. Изпълнителите обещават една грандиозна сетлиста подбрана специално за този спектакъл, като основните фигуриращи произведения ще бъдат, от творчеството на Финландската метъл група - NIGHTWISH, както и произведения от световно известната видео игра на Blizzard entertainment - WORLD OF WARCRAFT, които ще се изсвирят за първи път на Българска земя. 
Организаторите обещават, че се очакват и доста изненади по време на шоуто.


Цени:
Промо билет до 08.09.2018г. - 14.00 лв. на човек.
За групи от 5 човека, цената пада на 12.00 лв. на човек.

Лица под 14 годишна възраст, могат да влязат само с пълнолетен придружител, представяйки акт за раждане на малолетното лице. (Придружителят се допуска безплатно на събитието).


 

Място

ДОМ НА КУЛТУРАТА "АРСЕНАЛ" , България, Казанлък, ул. „Любомир Кабакчиев“