Workshop - Гласов Дизайн – Психология на Гласа

Продължителност
Старт: Четвъртък 27 Октомври 2022 18:30 Край: Четвъртък 27 Октомври 2022 21:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Здравейте от нас Иван Головацкий & Ивелин Матеев.

Включи се в нашия Workshop по Гласов Дизайн за да изградиш красив, уверен, респектиращ и въздействащ глас. Стани по-добър комуникатор и разбери как да откриеш своя автентичен глас, използвайки психо-физическите техники, които ще научиш при нас.

 ---------------------------------------------------------------------

 ???? ПРОГРАМА

 

- гласов дизайн – въведение
- звукоизвличане, дикция и дишане
- интерактивни упражения за октлючване на харизмата
- гласови центрове за въздействие
- имиджов глас
- как да се справяме с тревогата
- невербална комуникация – мимики, жестове и пози
- как е устроен гласа, как да намерим автентичния си глас
- как да настроим гласа преди важна среща, събитие или звукозапис
- какво е voice over acting
- актуални гласове и различните стилистики при озвучаването
- кариерни възможности в озвучаването
- звукозапис, акустика и обработка / post production
- софтуери за премахване на шум, високо-резонантни звуци, контрол върху сибилантност и тътнеж

 ---------------------------------------------------------------------

Ще разгледаме гласа под микроскоп като се докоснем до всички аспекти, които имат въздействие върху него. За да звучите по-внушително и харизматично е необходимо да овладеете вашето дишане, гласовите резонатори, дикцията и емоционалното си състояние.

 В човешкото тяло има определни кухини, които резонират и създават звук. Някои от тези резонатори са отговорни за предаване на емоционални състояния като: емпатия, чувство за близост, сигурност, предразполагане и увереност. Нашият глас обаче би могъл да предизвика негативни емоции и чувства, затова ние ще ви дадем методи за овладяване на гласа. Това ще ви позволи да въздействате по най-ефективния за вас начин в комуникацията, в работната среда и в личен план.

 Искаш ли гласът ти да звучи подходящо за озвучаване на реклама, подкаст ,тв предавания, филми, радио, видео игри или аудио книги? Уникалните техники при Гласовия дизайн позволяват да се докоснеш до най-финните области на гласа. Познавайки методите за звукооформяне ти ще придобиеш представа как да станеш добър voice over actor. По време на workshop-a ще ти дадем примери за актуални гласове при voice acting и различните стилистики в озвучаването в тази професия.

---------------------------------------------------------------------
 
???? Заповядайте в уютното пространство на WorkBetter co-working, намиращо се на бул. „Черни връх“ № 51, София от 18:30ч на 27.10.2022
 
Office X Business Garden - Building 2

 

???? За да се включите в събитието ще ви е нужен билет от: https://bit.ly/3T9kXaO

 

За повече информация: voice.design.international@gmail.com
 
---------------------------------------------------------------------

Био - Иван:

 

Иван Головацкий е треньор по гласов дизайн и voice over acting. Той провежда международни обучения на различни езици за тв водещи, предприемачи, политици, озвучители на реклами, преподаватели и др. Разработва собствени методики за звукоизвличане в Гласовия дизайн и преподава в еднa от най-престижните академии за публично говорене, собственост на Седа Каспарова. През последните няколко години Иван е обучил стотици души от над 15 държави. С помощта на техниките, които преподава Иван, хората изграждат свой имиджов, автентичен и уверен глас.
 
Той участва в озвучаването на многобройни реклами и има актьорски изяви в театъра, киното и телевизията. Иван Головацкий получава своето многопластово образование на международно ниво:
 
Гещалт и когнитивно-поведенческа психология - САЩ
Озвучаване - България и Великобритания
Основи на логопедията - България
Гласов дизайн и Имиджова реч – Русия
Актьорско майсторство – България
---------------------------------------------------------------------
Био - Ивелин:

 

Ивелин Матеев / Think Aloud е завършил висшето си образование по Музикални Технологии във Великобритания. Част от модулите, които е изучавал в University of South Wales са: Audio Engineering, Music Production, Dialogue Editing, Analogue & Digital Recordings, Acoustics и др. През последните 2 години фокусът му е основно върху преподавателската дейност, като вече е обучил над 150 студента. Основател е на първият курс по Музикално Продуциране в SoftUni Creative и работи като тонрежисьор в Storytell. Ивелин има дълогогодишен опит в записването и обработването на гласове за реклами, подкасти, аудио книги и музика. Част от модулите, които преповада в неговите курсове засягат теми като: техники за записване на глас, премахване на сибилантност и нежелани шумове, еквализация и компресия на глас и др.
 
Освен това, Ивелин е Mixing & Mastering инженер и е продуцент на артисти занимаващи се с акустична и електронна музика. Той твори мелодично техно и е част от триото BORNE ALOFT, с което е дебютирал за световноизвестния лейбъл на Maceo Plex – Ellum Audio.
 
През 2022 Ивелин стартира и networking общество за музиканти от разнороден произход наречено “Think Aloud Musicians”.

 ---------------------------------------------------------------------

Social Medial Links:

 

 Организатор на събитието Ивелин Матеев 

Място

София , България, София,