Билети за WOLFHEART + guests

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

WOLFHEART + guests

Продължителност

Начало: 2024-05-09 20:00

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

WOLFHEART СЪС САМОСТОЯТЕЛЕН КОНЦЕРТ

ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ

 

Кралете на севера за първи път с пълното си шоу и у нас!

 

BGTSC представя: обичаните WOLFHEART за своя първи хедлайнерски концерт у нас! Ако трябва да ги опишем с една дума, то тя е „жестоки”! Турнето, представящо последният им албум “King Of The North” ще премине през София на 9 май и ще се състои в клуб „Mixtape 5“. 

 

WOLFHEART са една от най-добрите северни метъл банди. Не са случайни и двете им фестивални участия у нас, първото от които на SOFIA METAL FEST през 2016 година. Тогава групата на Tuomаs Saukkonen бе една от многото приятни изненади въпреки, че беше едва три годишна и след издаден втори албум. 

 

Не пропускайте първият самостоятелен концерт на WOLFHEART - една от най-добрите мелодични дет метъл групи!  

 

Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg, както и на входа на клуба в деня на концерта, но ако са останали. Обърнете внимание, че с наближаването на събитието цената на билетите ще расте от 40 до 55 лева. Промо-билети ще се продават до 1 декември, включително. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

 

Политика за деца и непълнолетни:

До 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице. декларация

 

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!