Wine & Spirits Show

Продължителност
Старт: Четвъртък 13 May 2021 12:30 Край: Събота 15 May 2021 19:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

 

Wine & Spirits Show е професионално изложение за производители, вносители и търговци на вино, високоалкохолни напитки и бира. Портфолиото му обхваща вино и бира, а също водка, уиски, коняк, джин, анасонови напитки и други качествени алкохолни дестилати – както продукти на индустрията, така и премиумни крафт и арт напитки във всяка една категория. Изложението привлича реални бизнес клиенти: дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери. Wine & Spirits Show е интересно събитие и за всички любители на качествените напитки, за виноценители и хора с интерес към света на вкусовете.

Опознайте най-новото в света на Wine & Spirits!

Кога: от 13 до 15 май 2021 – четвъртък, петък и събота

Къде: Интер Експо Център София – площите в западната част на комплекса, с вход непосредствено до станцията на метрото (до зали 1 и 2 и пред зали 5 и 6)

Работно време: от 12:00 до 20:00 часа (четвъртък и петък)
                             от 11:00 до 19:00 часа (събота)

Цени

предварителна продажба online  
17лв.

на място 
20лв.

Билетът за един ден осигурява достъп до Wine & Spirits Show в зала 5 и 6 на Интер Експо Център в София в избран един (от три) ден на изложението.
Моля, представете разпечатания билет на рецепцията в деня, в който ще посетите изложението. Там ще получите гривна, с която можете многократно да посещавате залите на изложението в рамките на деня.

 

Място

INTER EXPO CENTER , България, София, бул. Цариградско шосе 147