Билети за Wine and Spirits Fest Burgas

Експозиционен център Флора - Морската градина, България, Бургас

Wine and Spirits Fest Burgas

Продължителност

Начало: 2023-07-30 11:00

Място

Експозиционен център Флора - Морската градина, България, Бургас

За събитието

Участници от цял свят на Wine and Spirits Fest Burgas

Пристигна моментът, за който всички фенове на виното и спиртните напитки с нетърпение чакаха! Лятното дегустационно събитие в Бургас е вече на прага и събира над 40 участника от почти цял свят с приблизително 400 вина и спиртни напитки!

 Станете част от това ексклузивно събитие, където ще имате възможността да се насладите на най-добрите вина и спиртни напитки от България, Италия, Испания, Молдова, САЩ, Китай, Гърция, Австрия, Германия и много други държави. Изживейте уникалната комбинация от вкусове и аромати, представени от водещи производители от целия свят. Колекционерските  джинове на Scorpions и Ozzy Osbourne ще допълват екзотиката на фестивала, както и още винтидж напитки и изненади които Ви очакват на място. Всички напитки ще могат да бъдат тествани и ако желаете да закупите по време на събитието на производствени цени.

 Вземете си слънцезащитния крем и бански, защото отново ще се срещнем в Бургас на WINE AND SPIRITS FEST BURGAS, един незабравим фестивал, изпълнен с вкус, забавление и летни емоции!

Не чакайте последния момент! Специално предложение за първите 100 човека!

Представяме ви уникалната възможност да закупите билети за Wine Spirits Fest Burgas с невероятна отстъпка от 5 лв!