Whisky Show Bulgaria 2021 Limited Edition

Продължителност
Старт: Събота 27 Ноември 2021 13:00 Край: Неделя 28 Ноември 2021 22:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Каним ви на Whisky Show: Limited Edition, което ще се проведе на 27 и 28 ноември в сърцето на София – с домакин Spaghetti Kitchen и тяхната уютна градина с вход ул. Аксаков 18. 


Whisky Show: Limited Edition е събитието, което събира под един покрив над 200 екзотични, редки, специални и премиум уискита от цял свят, които иначе са трудно достъпни и предимно колекционни. Събитието предлага лимитирани издания уиски като същевременно е насочено към по-широк кръг от хора. Независимо дали сте уиски ентусиаст, колекционер, инвеститор в уиски или просто хедонист, който обича хубавия живот с чаша уиски в ръка, по време на Whisky Show: Limited Edition ще намерите съкровища, които ще останат в сърцата ви за дълго време. 

 

Като организатори, дегустирали голям брой редки уискита, всеки път се вълнуваме за това, което отваряме и нямаме търпение да ви разкажем историята, която стои зад всяка една бутилка. Събитието е най-бързият самолетен билет до страни като Шотландия, Ирландия, Япония, САЩ, Тайван, Индия, Уелс, Франция – страни с изключителна история и производители на уиски. Фокус ще бъдат сингъл каск сингъл малц уискитата. 


Щастливи сме, че точно Spaghetti Kitchen приеха поканата ни да бъдат наш домакин. По време на събитието ще имате възможност да опитате от менюто им в италиански стил, да се насладите на чаша уиски в градината им или в уютната обстановка на ресторанта. 


Whisky Show: Limited Edition ще се проведе спрямо всички противоепидемични мерки в страната към момента на датите. Това го прави VTR събитие. Тоест, ще могат да присъстват само ваксинирани (V - vaccinated), хора, представили отрицателен тест (T - tested) или тест за преболедуване (R - recovered). Накратко, изисква се зелен паспорт за изложители, организатори и посетители.

 

Присъединете се към събитието, за да разберете първи част от етикетите уиски, които ще отворим на място. 

 

Дати: 27-28 ноември 2021

Локация: Spaghetti Kitchen, вход откъм ул. Аксаков 18

 

Място

Spaghetti Kitchen , България , София, Аксаков 18 | МОТТО