Вкусът на живота / София

Продължителност
Старт: Понеделник 16 May 2022 19:30 Край: Понеделник 16 May 2022 21:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

ВКУСЪТ НА ЖИВОТА


Наталия Цекова е в главната роля и в центъра на едно комедийно представление с много смешни истории и едни други традиции.

Автори на театрална постановка са Здрава Каменова и Светльо Томов, музиката е на Павел Терзийски, а за сценографията и костюмите – се грижи актрисата Стефания Колева. Във „Вкусът на живота“ има и много музика, любов към храната, страст и смях.
Историята проследява преживяванията и емоциите на един главен готвач в реномиран ресторант в България, който уж е от Куба, но всъщност е… местен и трябва да скрие произхода си на всяка цена. В главната роля влиза цветната и изключително атрактивна на сцена Наталия Цекова.
Тя е и първата ромка, завършила НАТФИЗ, има две дипломи, няколко моноспектакли и много социални проекта. Снима се активно в кино и телевизионни продукции, сред тях – тв сериала „Откраднат живот“, филма „Големият френски обир“ и късометражната продукция „Майка“.
Тандемът Здрава Каменова и Наталия Цекова има история – двете работят мотивирано и вдъхновено по двуезичния моноспектакъл „Цигански колела“ и „Назови ме с моето име“ за Възродителния процес. И Здрава, и Наталия – обичат живота и …храната!

Театралната постановка се реализира с подкрепата на Национален фонд "Култура".
Продуцент:
Център АЛОС: www.alos.bg

Място

Нов театър НДК , България, София, НДК , Бул. България 1