Билети за визията.ми за работещи - отворени врати

Дом на Архитекта, галерия Architecton, България, София

визията.ми за работещи - отворени врати

Продължителност

Начало: 2019-06-28 14:00

Място

Дом на Архитекта, галерия Architecton, България, София

В двора на Дома на Архитектите

За събитието

Здравейте! 

С началото на кампанията визията.ми за написване на лична визия от работещи решихме да дадем възможност на всички, които се интересуват от това като се срещнем и запознаем. Считам, че така ще може всеки да прецени за себе си дали и кога би предприел това.

Заповядайте на отворените врати в галерията Space Architecton в градината на Дома на Архитектите. Ще имате възможност и да се насладите на прекрасните творби изложени там.

 

В петък 28/06 - от 14ч. до 19ч. по темата визията.ми за работещи: мениджъри, предприемачи, нови служители, млади таланти.

Създаването на лична визия е най-мощния начин да си дадем ясна посока и заряд за постигане на мащабни бъдещи цели.

Множество успяли и доказали се хора споделят значението човек да има своя такава, ако иска да постигне значими неща в живота си. Арнолд Шварценегер е един от тях и може да видите видео с неговите препоръки на фейсбук страницата ни с кратко резюме на български.

Ще отговоря и на въпросите, които си задавате по личностното развитие - вашето или в полза на близък човек, колега или служител. То е в основата на всичко, което решаваме, предприемаме, правим и постигаме във всички житейски области.

За целта е необходимо да вземете безплатен билет от нашите партньори от билет.бг.

Броят безплатни билети ще бъде ограничен.

До най-скоро и чудесни летни дни. :)

 

Янко Михайлов

За нас ТУК