Velvet Moonlight - acoustic show (София) - Vivaldi Metal Project, Tsena Koev, Aegonia, Freija

Продължителност
Старт: Събота 03 Септември 2022 18:30 Край: Събота 03 Септември 2022 21:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

На 3 и 4 септември на една сцена се качват Vivaldi Metal Project, Tsena Koev, Аегония и Freija за съвместен акустичен концерт.
 
3 септември 2022, СОФИЯ
Дом на културата "Средец", бул. Кракра 2А
Врати: 18:00
Начало: 18:30
 
4 септември 2022, ПЛОВДИВ
 
Билети: bilet.bg
15 лв. - ограничена бройка билети на по-ниска цена, налични до изчерпване на количествата
20 лв. - предварителна продажба
22 лв. - на място
Вход свободен за деца до 12 години
 
--------------------
 
Vivaldi Metal Project (ft. Mistheria & Tsena Stefanova), Tsena Koev, Aegonia, and Freija will share the stage for two joint acoustic concerts in Bulgaria.
 
--------------------
 
Tsena Koev и Mistheria се събират отново за съвместен акустичен концерт.
Vivaldi Metal Project е “all-star” проект, който пресъздава извесни класически композиции в метъл вариант. В трите издадени досега албума са представени творби на композитори като Вивалди, Моцарт, Бах, Бетовен, Дворжак с участието членове на Dream Theater, Symphony X, Kameрlot, Helloween, Death, Within Temptation и други. Vivaldi Metal Project ще изпълни песни от новия си албум “EpiClassica”, както и хитове от предишните си издания.
 
Tsena Koev е симфонична метъл група основана от Цена Стефанова - главната певица в лайв групата на Vivaldi Metal Project - и българският аранжор на проекта Живко Коев. Групата ще представи в акустична форма дебютния си албум “Emotions In A Jar” и няколко песни от предстоящия “Storm In Human Form”.
 
Творчеството на Аегония включва поредица от фентъзи романи и атмосферична фентъзи музика с приказни текстове. Групата ще представи акустично новия си албум "Moonlight tales", както и песни от дебютния "The Forgotten Song", фолклорните "Самодива" и "Ща да ида, майчинко", аранжирани за вокали, китара, фагот, обой, цигулка, чело и контрабас.
 
Freija е Nordic folk/pagan група от Пловдив, България. Репертоарът на Freija пресъздава скандинавски фолклорни песни, кавъри на Wardruna и други скандинавски групи, както и съвременни песни в същата тематика. Групата създава и свои авторски композиции на норвежки и фински, като отново възпява митичните истории на богове и същества от викингските саги. Freija ще разпръсне Северното сияние с древни сказания и ритуали в една епична битка за Валхала, като даде нов живот на някои забравени сюжети и ценности от миналото.

Организатор: Елгора ООД

Място

Дом на културата "Средец" , България, София, бул. Кракра 2А