Билети за Управление на времето с НЛП

НЛП България, София, България

Управление на времето с НЛП

Продължителност

Начало: 2023-05-11 10:00

Място

НЛП България, София, България

За събитието

Този курс по управление на времето ще Ви:

  • Помогне да откриете факторите, които Ви пречат ефективно да управлявате времето си
  • Представи практични техники за разграничаване на важно от неважно и инструменти за проследяване на желаните резултати
  • Научи на ефективни методи на делегиране и казване на „НЕ“
  • Подготви за умело водене и участие в срещи на всяко ниво
  • Покаже как да се отърсите от стреса и да водите щастлив професионален и личен живот


Всъщност, този курс ще Ви покаже, че контролът на времето зависи не само от прилагането на различни техники. Необходимо е да познаваме и есенцията на самото време и да настроим мисленето си и действията си в тази посока. Затова ще си отговорим на няколко въпроса: Защо измерваме времето по начина, по който го правим? Как работят биологичните ни часовници? Защо времето се забързва или забавя в различни ситуации? Какво е времева криза? Как се учим да управляваме времето си?

Продължителност: 1 ден

Лектор: Явор Арнаудов

Квалифициран и доказан професионалист по стратегически маркетинг и продажби с над двадесет годишен опит в управлението на търговски мрежи и структури в големи международни компании. НЛП Мастър Практик, Магистър по Икономика и Маркетинг от водещи английски университети. Експерт по Lean Six Sigma с множество следдипломни квалификации в сферата на мениджмънта и продажбите.

 

БИЛЕТ БГ ООД не е организатор на събитието. Организаторът на събитието възлага на Билет БГ ООД разпространението и продажбата на пропуските за съответното събитие, като при разпространението на пропуски Билет БГ ООД продава от името и за сметка на съответния Организатор. Билет БГ ООД не носи отговорност по отношение на организацията на събитието и / или неговото провеждане.
Организатор на събитието /НЛП България ЕООД