Билети за Управление на емоционални състояния и емоционална интелигентност

НЛП България, София, България

Управление на емоционални състояния и емоционална интелигентност

Продължителност

Начало: 2024-04-19 10:00

Място

НЛП България, София, България

За събитието

Еднодневно практическо обучение, фокусирано върху овладяване на емоционални и мисловни състояния. Създадено да ви научи как да владеете собствените си емоции и да управлявате тези на другите, то е особено полезно в ситуации като настоящата, поставящи на изпитание психическото здраве, емоционалната интелигентност и личната мотивация на индивида.

За всеки, желаещ да владее собствените си емоции и да управлява емоциите на другите.

Какво ще науча?​

Митове за контрола на емоциите

Техники за емоционално влияние

Вербални и невербални техники на емоционално насочване

Моделиране и изтриване на отрицателни емоции

Управление на конфликти на работното място

Светли и тъмни страни на емоционалната интелигентност

И още: 

Какво са емоциите?

Как се различават от мисловните състояния?

Дали и как се управляват емоциите на другите?

Кога влияем емоционално?

 

Лектор: Лора Арнаудова

Създателят на Българска Коучинг Академия, Лора Арнаудова, е единственият НЛП коучинг треньор на Обществото по НЛП за България и единственият източноевропеец, част от асистиращия екип на д-р Ричард Бандлър – изключително признание за опита и експертизата ѝ в работата с хора и организации в световен мащаб. Тя е Сертифициран НЛП Коуч Треньор, НЛП Треньор от Обществото по НЛП на Д-р Ричард Бандлър, Магистър по Икономика и Магистър по Бизнес Администрация. Използва Вниманието, за да подкрепя клиентите в постигането на целите им, като ги учи как да управляват спомените и да осъзнават личните поведенчески и мисловни карти. Вдъхновява се от техните истории, защото всяка е източник на уникално ново познание. Започва кариерата си с управление и маркетинг. През 2008 г. преминва към НЛП и Коучинг. В работата си използва още инструменти от Гещалт, Поведенческа и Когнитивно Поведенческа Психотерапия, Сугестопедия, Когнитивна Психология, Облекчаване на болка, Хипноза, Комуникация различна от съзнателната и Психология без грешки.

В академичната ѝ биография присъстват Бакалавър и Магистър по Икономика и Търговия от Луис Гуидо Карли в Рим, Италия и Магистър по Бизнес Админисрация от Университета Хил в Лондон, Великобритания. 

 

БИЛЕТ БГ ООД не е организатор на събитието. Организаторът на събитието възлага на Билет БГ ООД разпространението и продажбата на пропуските за съответното събитие, като при разпространението на пропуски Билет БГ ООД продава от името и за сметка на съответния Организатор. Билет БГ ООД не носи отговорност по отношение на организацията на събитието и / или неговото провеждане.
Организатор на събитието /НЛП България ЕООД


Ticket BG Ltd. is not the organizer of this event. The organizer has hired Ticket BG Ltd. and our website www.bilet.bg with regards to the distribution of tickets and cash collection. Ticket BG is selling tickets on behalf and accounted for the event organizer . Ticket BG's responsibility is restricted strictly to the delivery of this ticket to you and can't be hold accountable for ANY problems related with the organization

Promoter : НЛП България ЕООД