Билети за Уикеда (Wickeda) LIVE + Приятели & Брас @Club Mixtape / 22.12

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

Уикеда (Wickeda) LIVE + Приятели & Брас @Club Mixtape / 22.12

Продължителност

Начало: 2023-12-22 21:00

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

 

Феновете на Уикеда ще могат да чуят най-големите хитове на групата „А ние с Боби двамата пием кафе“, „Мари-анна“, „Иване защо го напрви“, „Ернесто Чегевара“, както и песни от предстоящия нов албум - „Лоша жена“, „Без теб“, „О, Любима!“, „Излизам“, „Лека полека“, „6-ти юли“, „Да бъде май“. 

За да е още по-шумно в брас секцията ще вземат специално участие Петър Момчев(саксофон), Мишо Йосифов(тромпет), Велислав Стоянов(тромбон). Освен своите хитове, Уикеда ще представят и прочит на едни от най-големите хитове на Миленита – „София-град, душеяд“, „На село“, „Чешмеджийо“, „Водка“; на Колъо(Обратен Ефект) – „FB Hater“, „Колъо пияндето“, „Полет“; на Гурко(Анимационерите) – „Има риск“, „Snowboard“, „Mistery(С Хавайски Изпечен Нос), както и изненади от проектите на SKilleR & Atesh. 

 

Ще бъде шумно, ще бъде дълго, ще бъде велико!

 

Дата: 22.12.2023 (петък)

Място: Клуб Mixtape 5 - A-side

Врати: 21:00 часа

Начал: 22:00 часа

 

Early Bird - 20 лв -  🚨 Първите 50 броя! 🚨

Regular Ticket - 25 лв

Late Ticket - 35 лв.

 

 18+

 

📌 Лица под 18 могат да присъстват на събития 18+ само с придружител и нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не следват да бъдат зачетени като легални. Изключение е само когато посетителят под 18 е придружен от родител и се представят лични карти или копие от акт за раждане.

 

📌Клубът не работи с резервации.