Билети за Турне на Моузес Налока – Пловдив

гр. Пловдив, Българи, Пловдив

Турне на Моузес Налока – Пловдив

Продължителност

Начало: 2023-11-11 10:00

Място

гр. Пловдив, Българи, Пловдив

За събитието

Коучинг експертът, който обикаля света, за да помага на хората да трансформират живота си, пристига отново в България, този път за турнето на първата си книга “Повече”. Той използва този чудесен момент, за да ви предостави повече стойност и да ви подкрепи със своите умения и съвети. Моузес се връща, за да се види лично с всеки, мотивиран за промяна и вдъхновен постоянно да надскача себе си. Менталният коуч ще посети 4 града в страната: Варна, Бургас, Пловдив и София.

 

По време на срещата Моузес ще потопи всеки гост в емоционалното преживяване на вътрешната промяна по начин, на който само той е способен. Ще се забавлявате заедно, ще преразгледате перспективите си към света и ще направите крачка към един по-пълноценен и прекрасен етап от живота. Ще научите повече за книгата, за житейските уроци, за предизвикателствата, за прошката, за благодарността, за любовта и за силата на човешкия дух. Ще получите ново вдъхновение, дълбока мотивация и приложими на практика коучинг съвети, с които да се приближите още повече към своите цели и мечти.

 

Програмата ще бъде разделена в 2 сегмента. В зависимост от билета, който изберете, ще получите достъп до първия от тях или до двата.

 

Премиера на книгата

от 10:00 до 14:00 ч.

Ще прекарате 4 часа заедно с Моузес, който ще разкаже любопитни подробности около своята дебютна книга, ще сподели интересни преживявания от своя опит и ще даде коучинг насоки за по-добри резултати в различни сфери от живота. В края на събитието ще имате възможност да се запознаете лично с него.

 

ВИП късен обяд с Моузес

от 14:30 до 16:30 ч.

По време на това специално събиране в тесен кръг ще можете да поговорите с Моузес на всяка тема, която ви вълнува, докато се наслаждавате на изкусителна храна.

 

Подробности за локацията очаквайте скоро.

 

Запазете своето място още сега:

Научете повече и вземете билет оттук: https://mosesnalocca.bg/book-tour/