ТРИ ГОДИНИ SPAM STUDIOS / УТЕРУС + СРЕЩА С ПУБЛИКАТА

Продължителност
Старт: Събота 09 Октомври 2021 20:30 Край: Събота 09 Октомври 2021 21:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Ето че станаха три години откакто за първи път стартирахме SPAM studios. И понеже мотивацията с която започнахме вече тройно се е увеличила, няма как да пренебрегнем тази годишнина и да не си кажем „наздраве".
 
„Купона" по случая ще бъде на 9ти октомври в К.Е.В.А. като присъстващите ще имат удоволствието да гледат предпоследното ни представление „УТЕРУС" от македонския великан Деян Дуковски. Специалното на представлението, освен непоставяния текст досега, е и участието на актрисата Мартина Тодорова, която за първи път ще влезе в ролята на Бейб. След представлението пък, ще осъществим и дългоочакваната за нас „среща с публиката", където ще можем да поговорим за вече видяното, но и да отговорим на всички ваши въпроси. Запазете си тази дата и елате, ние нямаме търпение да отпразнуваме това събитие с вас!
п.с. Ще има и подаръци ????
 
ПОВЕЧЕ ЗА ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО:
 
УТЕРУС от Деян Дуковски
превод: Ана Батева
режисура: Ана Батева
музика: Стефан Здравески
участват: Мартина Тодорова и Марин Джишев
дизайн: Христо Христов
Всеки от нас е попадал на кръстопът в живота си чудейки се кой път да избере, защо и какъв е смисъла.. Бейб, от пиесата на Дуковски, е млада актриса изправена пред същия екзистенциален проблем . И в желанието да изиграе последното си представление, театъра и играта ще осмислят нейното съществуване. Влизайки от сцена в сцена, Бейб ще открие много неща за себе си и смело ще продължи напред. Представлението занимава с вечните въпроси за смисъла на съществуването и по ироничен начин представя борбата на едно младо момиче с паденията в живота.

Място

Клуб за Естетическо Възпитание на Артиста , Bulgaria, София,