Trap Fest 2019

Продължителност
Старт: Събота 07 Декември 2019 11:00 Край: Неделя 08 Декември 2019 20:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Станете част от най-мащабния младежки благотворителен фестивал на науката, технологиите и изкуствата за 2019 - TRAP Fest - Приключението 3

На 7 и 8 декември 2019 Фондация Тротоара, Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO и ученици от Софийска математическа гимназия, Национална природо математическа гимназия, и други средни училища, обединяват усилия в организирането на уникален по рода си младежки благотворителен фестивал на науката, технологиите и изкуствата в София Тех Парк.

За трета поредна година събитието среща на едно място социално ангажирани млади хора от цялата страна, като и този път учениците са главни действащи лица по реализацията на програмата и обещават да бъде незабравима.

Гейминг, музика, творчески и научни работилници са само част от многобройните активности, които ще се случат под покрива на зала “Джон Атанасов” в два последователни дни от 11:00 до 20:00 ч. Очакват ви зони за гейминг турнири за всички почитатели на League of Legends и CS:GO, хип-хоп и рок концерти, танци, театър, наука, ютюбъри и влогъри, VR experience, скрап войни, 3D-принтиране и роботика, настолни игри, стендъп комеди, графити, хиксъри и много други.


Тази година приходите от фестивала са в подкрепа на T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People), Фондация „Тротоара“ и Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO - всички с мисия да осигурят по-добра среда за младите хора и децата със специални нужди в България.

Не пропускайте събитието на годината! Споделете и с приятели!

Двудневен билет: 10 лева – важи за 2-ма!*

Вход свободен за деца и младежи със специални нужди, и техните семейства.

Място

София Тех Парк , България, София, бул. Цариградско шосе 111