Титанично

Продължителност
Старт: Петък 17 June 2022 19:30 Край: Петък 17 June 2022 21:20

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

„Титанично“ - анотация

 

 

В спекакъла участват великолепните музиканти :Михаил Йосифов, Васил Спасов, Атанас Попов и Борис Таслев!

Текст :Мария Моева и Петя Русева

Режисьор:Мария Моева

Музикално оформление :Кирил Добрев

Видео :Студио Дженг

Костюми :Серго Кръстевски

Плакат и снимки:София Вълкова

 

Със стендъп хумор Милица Гладнишка ще разбие всяка форма на стрес, защото е надценяван и когато е основателен. Потъването на „Титаник” например не спира нито мореплаването, нито желанието да се открие Америка, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Дори напротив - от титаничните провали може да се роди голямо изкуство!

 

 Очаквайте класически и неочаквани версии на поп, рок и джаз парчета, както изпълнение на The beach (авторско парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев

 

 "Титанично" - музикалният спектакъл на годината, вдъхновен от подвига на музикантите на „Титаник”, които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада с последния им дъх.

 

Ексцентрична версия на последните часове на „Титаник” ще ни покаже за първи път как храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия ѝ край.

В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер Серго Кръстевски Милица ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза и импровизацията.

 

 Да си купиш билет за Титаник се е оказало доста рискован ход, но вие бъдете смели – вземете си билет за „Титанично” и бъдете готови за всичко!

 

Място

City Mark Art Center / Сити Марк Арт Център , България, София, bul. "Yanko Sakazov" 30, 1504 Sofia Center, Sofia