Билети за The Lefties Album Promo

Post-Culture Stage, България, Пловдив

The Lefties Album Promo

Продължителност

Начало: 2018-10-13 19:30

Място

Post-Culture Stage, България, Пловдив

За събитието

The Lefties и преживяването на техния албум:
(описание)

“...Тъкмо залязва слънцето малко над пазара в Маракеш, избягало цялото разстояние от сметището до морето за по-малко от 14 часа, то изглежда, че е било винаги заседнало в една и съща позиция. Точно над вълните и малко под червено-златния Марс. “

Или пък:
“Само в Кемдън, от целия глупав град, не вали, когато е нужно. Да чуваш как капките удрят ламаринените отрезки, наречени покрив, докато труженичешки си изпънал крака на леглото между 2 следобед и ранно-пиянските викове на съседите, е едно от най-вкусните неща в живота. Но уви, дъждът тук никога не идва навреме, винаги мога да го видя и прозорецът ми е винаги затворен. Добре, че вън няма нищо, което си струва отварянето. Освен целия глупав град.”

Но най-вече:
“Останах един миг, поемайки мириса на кървавата крещяща музика, надушвах зло и сладострастно атмосферата на тези зали. Едната половина на тази музика, лиричната, беше сладникава, захаросана, по нея сълзеше сантименталност. Другата й половина беше груба, своеобразна и силна и все пак двата дяла наивно и мирно се съединяваха, даваха едно цяло. Това беше музика на залез, в Рим при последните императори трябва да е имало такава музика. Естествено в сравнение с Бах и Моцарт, с истинската музика, тя беше свинство. Но такова е цялото наше изкуство, цялото ни мислене, цялата наша привидна култура, когато се сравни с действителната култура.”

Предварителна продажба: 5 лв.
На място: 7 лв.

Начало: 19:30