Билети за The Amy Winehouse Band Live

Joy Station, България, София

The Amy Winehouse Band Live

Продължителност

Начало: 2023-09-29 20:00

Място

Joy Station, България, София

За събитието

Едно уникално шоу с музиката на незабравимата Eйми Уайнхаус

Оригиналната й група идва в София на 29 септември!

Харесвате музиката на Ейми Уайнхаус, но не сте имали шанса да я видите и чуете на живо?

Сега ни се удава рядък шанс да се докоснем до меланхоличното, омагьосващо, дълбоко одухотворено и ярко индивидуално творчество на безкрайно талантливата английска певица, чийто трагичен живот приключи незаслужено рано. На 29 септември 2023 г. в популярния столичен клуб Joy Station ще можем да направим точно това!

Идеята да се поддържа спомена за Ейми и песните й да продължат да живеят чрез изпълнения на живо е на Дейл Дейвис – нейния басист, най-доверен музикален спътник и близък личен приятел. Той уговаря останалите музиканти от бенда – Ксантън Блак (пиано), Хауи Гондуи (китара), Нейтън Алън (барабани), Джим Хънт (саксофон) – да останат заедно и да свирят и концертират, вдъхновени от мотото „Forever Amy”.

Разбира се, решават успешно и най-трудния проблем – да изберат певица, която максимално автентично да се доближи от тембъра, стила и излъчването на звездата. Ще се убедите в това на живо.

Програмата на шоуто е ретроспективно пътуване през целия каталог на Ейми Уайнхаус, плавно съчетаващ ритъм енд блус, соул, джаз и поп в една моментално разпознаваема музикална палитра. Суперлативите от критика и фенове не спират да валят, като формацията вече две години почти не слиза от сцена, свирейки в някои от най-престижните зали и клубове по света.

“Ейми беше изумителна – казва Дейл Дейвис – тя имаше огромно сърце и ако те харесва, веднага го усещаш. Беше гоотова да ти даде всичко. Тя остави толкова важно музикално наследство и с тази група целта ни е да го поддържаме живо, обикаляйки целия свят.“

Моля, имайте предвид, че според спецификата на шоуто, местата са ограничени.

Билети за концерта на The Amy Winehouse Band на 29 септември 2023 г. в клуб Joy Station могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от:

- 60 лв. за първите 100 билета

- 70 лв. след изчерпване на промо билетите

- 80 лв. в деня на концерта

- 100 лв. за седящи в обособена VIP зона

  • Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител

Организатор на събитието е Бекс Промоут ООД