Билети за TEDxSerdikaSalon: Education | Out of the Box

Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), България, София

TEDxSerdikaSalon: Education | Out of the Box

Продължителност

Начало: 2019-09-28 13:00

Място

Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), България, София

За събитието

 

TEDxSerdikaSalon: Education | Out of the Box

 

 

TEDxSerdikaSalon: Education ще ви срещне с 10 успешни личности, които ще разкажат 10 вълнуващи истории!

 

Кога?

28 септември (събота) от 13:00 часа

Къде?

Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)

София, жк. Овча купел, ул. Гусла 1

Защо го правим?

За Вас! Вдъхновение, мотивация, подкрепа, забавление, нови идеи… вярваме, че всеки от вас ще открие това, което търси!

Как?

Ще ви разкажем няколко истории. Разказването на истории може да ни помогне да открием нови възможности, идеи и решения. Те се случват на реални хора и са част от техния живот. Те дават знания по един много специален и вълнуващ начин.

Out of the Box

Защото най-добрите решения често се оказват съвсем различни от стандартните. А първата крачка да сме „извън кутията“ е да осъзнаем, че сме в нея…

Учим заедно

Защото ученето продължава през целия живот….

 

TEDxSerdikaSalon се организира под официален лиценз, предоставен от TED и TEDx.

Научете повече в сайта http://edu.tedxserdika.com/ или във Фейсбук страницата на събитието:  https://www.facebook.com/TEDxSerdikaSalon/

 

За TED и TEDx

TED е глобална общност, която приветства хората от всяка дисциплина и култура, търсещи по-задълбочено разбиране за света. TED вярват страстно в силата на идеите за промяна на нагласите, живота и в крайна сметка, на света. В сайта TED.com можете да откриете безплатни видеа, в които едни от най-вдъхновяващите мислители в света и общност от любопитни души споделят своите безценни знания и открития. Всичко, което прави TED – от техните конференции, TED разговорите, глобалната общност TEDx до серията уроци TED-Ed, се ръководи от една цел: да разпространява велики идеи.

TED е световна поредица от конференции, собственост на частна фондация с нестопанска цел, създадена за да популяризира „идеи, ценни за разпространяване“. Към настоящия момент Крис Андерсън е куратор на конференциите на TED  в Съединените щати, Азия и Европа всяка година. Андерсън въвежда наградата TED Prize, програмите TED Fellows Program, TED open translation program и TEDx, които спомагат за това стотици независимо организирани от TED събития да бъдат провеждани по света. Андерсън говори за силата на визуалната медия на TED Global 2010 и нейната централна роля в бъдещето на интернет-базираното учене.

Програмата TEDx е създадена в духа на мисията на TED, а именно „идеи, ценни за разпространяване“. Тя подкрепя независими организатори, които искат да създадат подобно на TED събитие в собствената си общност.

Програмата TEDx има за цел да помогне на общностите, организациите и отделните хора да предизвикат разговор и връзка помежду си чрез местни TED събития.

По време TEDx събитията се представят вдъхновяващи лектори на живо, както и видеа от официалната библиотека на TED. Събитията TEDx се планират и координират независимо, като могат да се организират само от носители на официален лиценз, предоставен от екипа на TED.