Билети за Криворазбраната цивилизация

Театър Възраждане , България, София

Криворазбраната цивилизация

Продължителност

Начало: 2018-02-18 19:00

Място

Театър Възраждане , България, София

За събитието

Нещо се разсипва и започва да рухва. Едни се борят да запазят този порядък, а други го сриват с огромна сила. И едното, и другото, е диалектика. В този нарушен порядък хората маймунясват, изкривяват се, получават особени деформации, защото всичко се мести, всичко се движи като пясъците в пустинята. Дано тези пясъци не ни заринат, защото отдолу е смъртта.
И всичко това с усмивка в Камерен театър “Възраждане”, опитвайки се да възродим смешното от нашите деди и зората на българския театър, за да не ни погълнат пясъците.

Владлен Александров

 

Преса


Димитър Манчев троши столове 
Три стола счупи Димитър Манчев в 50-тата юбилейна „Криворазбрана цивилизация” в Общински театър „Възраждане” в Столичната библиотека. Чаровната Ивет Радулова специално бе довела за случая певеца Васил Петров, който се заливаше от смях сред публиката. Зорки театрални очи забелязаха на първия ред г-жа Лили Кисимова, супругата на легендарния Константин Кисимов, която рядко се вясва в театрите.

Елиана Митова
В-к Нощен труд

Комедия

Препоръчителна възраст: +12

 

Автор: Добри Войников

Режисьор: Владлен Александров

Сценограф: Иван Карев

Музикални ефекти: Георги Ангелов

Участват:

Христо Гърбов, Ивет Радулова, Роберт Янакиев, Мариана Жикич, Свежен Младенов, Филипа Балдева, Георги Златарев, Донка Аврамова-Бочева

 

80 минути