Билети за SURBAHAR LIVE BAND

Клуб Studio 5, България, София

SURBAHAR LIVE BAND

Продължителност

Начало: 2018-04-22 18:30

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Павел Стойчев е музикант, композитор и звуков дизайнер от София. От 2006 година насам е съосновател на Artmospheric crew & festival. Surbahar е един от авторските му проекти, които той развива от 2002 година насам. С него участва на редица международни фестивали като през 2007 подписва договор с един от най-големите музикални лейбъли за електронно-акустична музика в Индия - Chill Om Records, след което следват издания на сингли и албум през 2011, а през 2009 година прави първото си едномесечно турне в големите градове на Индия, където е посрещнат изключително топло от местната публика и преса. Участията му са отразени по националните телевизии и статия в Rolling Stone Magazine – India.

Очаквайте съчетание на различните акустични и електрически инструменти с модерните електронни форми. Стилово музиката е ориентирана към ambient, chill, ethno, jazz, idm с препратки към стилове като deep&progressive. За себе си и творчеството си, както и за останалите музиканти с които работи Павел Стойчев казва: "Моето вдъхновение е природата и науката на вътрешното познание. Нашето съзнание има много въпроси, чиито отговори са забравени. Музиката, която правим ни помага, да си ги припомним."

Кратко представяне на актуалния състав на SURBAHAR live band на събитието в клуб Studio5:
Десислава Петрова (вокал) e една от младите и талантливи солисти на Фолклорен ансамбъл “Филип Кутев”;
Орлин Цветанов (цигулка) – участва в множество формации, някои от които: Del Padre, Tango Cats, Оркестър Софийски Солисти както и в състава на българската прима – Лили Иванова;
Роман Куриленко (саксофон, кавал, вокал) – мулти-инструменталист от Санкт Петербург;
Мирослав Цветков – китара – съосновател на група Pumpal. Също така част от TubeFx и Samodelia;
Павел Стойчев - Surbahar (ударни инструменти и програминг)

Основна част от концертите заемат и авторските визии на Тодор Кюркчиев – todorwarp https://todorwarp.deviantart.com

Също така ще имаме изключителната възможност да представим новия видео клип на Surbahar Live Band с композицията Complete Metamorphosis, който е дело на талантливия български кино-режисьор Цветан Драгнев познат ни с ‘Пустиняци’- един филм получил множество награди в България и чужбина.

https://soundcloud.com/surbahar
https://www.facebook.com/pages/Surbahar/150953353016
http://artmospheric.org

Вход: 
10лв.
След като закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

*ВАЖНО: Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!