Билети за StrEAT Fest ▲ 19-20 септември

Женски Пазар, България, София

StrEAT Fest ▲ 19-20 септември

Продължителност

Начало: 2020-09-19 10:00

Място

Женски Пазар, България, София

За събитието

Не изпускайте четвъртото издание на най-големия гурме фестивал на открито - Бакхус StrEAT Fest.

Тази година ще бъде още по-весело, защото ще обърнем и специално внимание на домашните ни любимци. За тях ще обособим специална градинка, в която ще има лакомства и много изненади.

Както и предходните години, всички изложители разположени в зоната на фестивала са специално селектирани от екипа на "Бакхус" и ще предоставят висока доза изкушения и аромати.

StrEAT Fest 4 ще събере ресторанти с международна и авторска кухня, занаятчийски български вина от почти всички краища на България на специален бар. Разбира се, не пропускаме и крафт бирите, анасоновите напитки, шприцове и още spirits, които можете да споделите с превъзходна скара. Ако пък пристигнете още сутринта, ще имате възможността да опитате ароматни кафета от специални блендове, да хапнете вкусни прясно изпечени закуски, сладки печива, и да опитате най-добрите месни български фермерски продукти.

♥ ♥ ♥ Запазете датите 19 и 20 септември още отсега и планирайте поне един ден престой на Женския пазар. Организирайте си срещи с приятели, доведете децата си и вашите домашни любимци и се подгответе за вкусна храна и напитки съчетани с много музика и емоции. ♥ ♥ ♥

Следете страницата ни, за да се информирате за всеки детайл около събитието. Очаквайте скоро подробности около програмата на StrEAT Fest 4.

* Генерален съорганизатор на събитието е Пазари Възраждане ЕАД