STONED JESUS live in Sofia

Продължителност
Старт: Петък 27 Септември 2019 19:30 Край: Петък 27 Септември 2019 23:50

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

ЗА СЪБИТИЕТО

След като преди година напълни голямата зала на клуб Mixtape 5, украинската хеви рок сензация STONED JESUS се завръща в София за концерт, част от турнето по случай 10-ата годишнина на групата.

За 10 години на сцена STONED JESUS си изковаха позицията на любимци на съвременните фенове на тежкия рок ъндърграунд и станаха една от най-обичаните групи в най-новата вълна на стоунър рока. Днес няма фен на стила, който да не е слушал монолитния 13-минутен химн “I’m The Mountain” и той със сигурност ще прозвучи и на 27 септември в клуб Mixtape 5.  С 4 албума и едно ЕР зад гърба си и стотици концерти в Европа, Русия, родната им Украйна и Южна Америка, Stoned Jesus са доказателство за максимата, че със здраво бачкане и солидна доза талант и разпознаваем почерк, няма затворени врати.

Днес бандата е при големия австрийски рок и метъл лейбъл Napalm Records, който издаде последния албум на Stoned Jesus “Pilgrims” през септември. Тази година рок триото е на турне за десетата си годишнина и момчетата са подготвили специален сетлист с най-силните акценти в цялата им кариера.


 

Stoned Jesus:

https://www.facebook.com/stonedjesusband
https://stonedjesus.bandcamp.com

 


18+

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Място

Mixtape 5 , Bulgaria, Sofia, bul. Bulgaria, podlez Galeriya, bulevard "Cherni vrah", 1142 Sofia