Билети за STONED JESUS Live in Sofia

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

STONED JESUS Live in Sofia

Продължителност

Начало: 2024-04-11 20:00

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

„Едни от най-хубавите ни и емоционални концерти, са тези в София”, сподели с огромна усмивка Игор Сидоренко след последния концерт на Stoned Jesus у нас. Затова и нямаше как да не включи България в турнето за 15-ата годишнина на бандата си. Само 4 балкански дати са включени в него и първият концерт ще бъде в клуб Mixtape 5 на 11 април.

 

Stoned Jesus са създадени през 2009 в Киев от китариста и певец Игор Сидоренко и бързо набират популярност на местната сцена. И още вторият им албум, “Seven Thunders Roar” ги превърна в сензация в ъндърграунд рок средите, а 13-минутният епос “I’m the Mountain” буквално превъртя YouTube и до момента има над 15 милиона гледания.

 

За тези 15 години, откакто са заедно, Stoned Jesus се превърнаха в една от най-успешните и международно известни украински групи. Концертите им са над 500, делили са сцена с гиганти като Deep Purple, Mastodon, Gojira. С 5 албума, 2 ЕР-та, редица европейски и южноамерикански турнета, сега Stoned Jesus тръгват на обиколка, да отпразнуват пътя си досега.