Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени/Арена София, Борисова

Продължителност
Старт: Четвъртък 20 May 2021 18:00 Край: Четвъртък 20 May 2021 22:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ И „ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ“ С КОНЦЕРТ НА 20 МАЙ В СТОЛИЦАТА
 
ЗВЕЗДАТА ЩЕ ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН С ФЕНОВЕТЕ СИ НА АРЕНА СОФИЯ
 
Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) ще зарадват многобройните си фенове в София на 20 май. Това е първата изява на открито на бандата от миналата година, а събитието е специално заради рождения ден на талантливия автор, изпълнител на песни и актьор.
 
Мястото също не е случайно - Стефан Вълдобрев и компания ще открият новата лятна сцена АРЕНА София в парк Борисова градина. Партито с мега хитовете на бандата, което обещава да се превърне в грандиозен старт на предстоящия концертен летен живот, се организира от BGTSC, съвместно с Loud Concerts.
 
Специално обособените барове, предлагащи храни и напитки, ще се погрижат за още по-доброто настроение на присъстващите.
 
Цената на билетите в деня на пускане в продажба е промоционална – 15 лева, а след това ще бъде 20 лева. На 20 май стойността за влизане на концерта ще бъде 25 лева.

Всеки фен може да използва и опцията на eTicket и да покаже билета си от телефона на входа без да го разпечатва!
 
Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на Арена София, носене на защитни маски за лице.
 
Запазете датата 20 май, за да отпразнуваме заедно рождения ден на Стефан Вълдобрев! Вратите на нова лятна сцена Арена София отварят в 18 часа!
 
Очакваме Ви!

Място

Арена София , България, София, Столичен колодрум, Борисова градина