Билети за Споделени истории

Малка зала за театър Щурче, , Варна

Споделени истории

Продължителност

Начало: 2024-02-23 19:00

Място

Малка зала за театър Щурче, , Варна

За събитието

Playback Театърът е импровизационен театър, в който се срещат изкуството, ритуалът и социалното взаимодействие, за да създадат уникална среда, в която личните истории на публиката да бъдат "върнати обратно" от актьорите и музикантите на момента.
Февруари е изпълнен с любовни трепети, зарязване на лози, амурчета и трифончета, и всякакви други ежедневни истории. 🍷
Какъвто и да е Вашият февруари - любовен, винен или съвсем нормален, елате, за да споделите и видите историята Ви изиграна на голяма сцена. Varna Playback Theatre Ви очаква на 23.02 в залата на театър Щурче.
❤В нашия импровизационен интерактивен спектакъл Вашите истории оживяват на сцената.
❤Това е преживяване, което не може да бъде разказано, защото всяко представление е уникално и всеки зрител го преживява индивидуално.
❤Споделен ко- креативен процес, който е неповторим и се случва само тук и сега. Диалогът, музиката, изиграването- всичко е спонтанно и колаборативно - както на сцената, така и в цялостния спектакъл, защото представлението се случва чрез взаимен непрестанен обмен между публика и екип. Осъществява се от екип, съставен от диригент, музикант и актьори.
👉Екип: Деа Бончева, Александра Рогова, Невяна Ганчева-Васева, Стефка Димитрова, Силвия Такворян, Деница Христова, Бояна Васева и Калоян Васев
➤ Кога: 23 февруари, петък, 19:00ч.
➤ Къде: Театър Щурче, Варна
✅ Какво е playback театър вижте тук:
https://youtu.be/utXiTPv0p8o