Sous Vide Training /Рибни,Месни и Зеленчуци/ Практика и Теория

Продължителност

Начало: 2020-10-09 10:00

Място

Robusta Training Center, Bulgaria, Nesebar

За събитието

Су Вид техника за приготвяне на храна.Градуси/ Температура за приготвяне на определени продукти. Теоретично и практично.Морски продукти, месни продукти,зеленчуци и плодове! в цената влизат и продуктите.Ще получите сертификат за преминато Обучение на Sous Vide!
Лектор: Шеф Валентин Иванов

Често задавани въпроси

Поръчка с Paypal вкл. Кредитни и дебитни карти без регистрация

Epay, EasyPay, ATM (Банкомат), Visa или MasterCard

Куриер и наложен платеж

Банков превод

Мрежа от Каси

Декларация за придружител на непълнолетни

Поръчка с Борика (Кредитни и дебитни карти без регистрация)

Как да разделя билетите си на отделни файлове?

Как да използвам закупен ваучер от Билет Бг

Как да направя поръчка, когато имам Промо код?