Су Вид техника за приготвяне на храна.Градуси/ Температура за приготвяне на определени продукти. Теоретично и практично.Морски продукти, месни продукти,зеленчуци и плодове! в цената влизат и продуктите.Ще получите сертификат за преминато Обучение на Sous Vide!
Лектор: Шеф Валентин Иванов
Поръчка с Paypal вкл. Кредитни и дебитни карти без регистрация
Epay, EasyPay, ATM (Банкомат), Visa или MasterCard
Куриер и наложен платеж
Банков превод
Мрежа от Каси
Декларация за придружител на непълнолетни
Поръчка с Борика (Кредитни и дебитни карти без регистрация)
Как да разделя билетите си на отделни файлове?
Как да използвам закупен ваучер от Билет Бг
Как да направя поръчка, когато имам Промо код?