Билети за Sound in Picture presents: It's a learning process, Songwriting w/ Grigovor

K.E.B.A, България, София

Sound in Picture presents: It's a learning process, Songwriting w/ Grigovor

Продължителност

Начало: 2023-09-21 19:00

Място

K.E.B.A, България, София

За събитието

  • ОПИСАНИЕ:

На 21ви този месец от Sound in Picturе, имаме удоволствието да поканим Григовор, стартирайки втори сезон на поредицата ни It's a learning process - в КЕВА.

Поканихме Григовор за отворен разговор, в който да сподели частица от опита си в писане на лирики, за подхода и умението да вдъхнеш живот на един инструментал чрез овладяване на българския език на друго ниво. Разбира се, няма начин и да не го разпитаме за процеса на работа по новия албум 'Втори живот', който очакваме на 9ти септември.

Разговорът ще е между Григовор и Явор Зографски - SMYAH, главната движеща сила зад платформата Sound in Picture, а накрая, както винаги ще има време и за въпроси от гостите.

Събитието е насочено към хора с всякакви дейности, които търсят нови идеи и вдъхновение за тяхната сфера на развитие дори извън музика или хип хоп. На място ще намерите музика и мърч от So Called Crew, както и нашите тениски и фото книга.

Намерете ни:

https://www.facebook.com/iliyagrigovor

https://www.soundinpicture.com

https://biglink.to/SoundInPicture

Sound in Picture е международна платформа, която обединява музиканти и фотографи/визуални артисти в колаборация, издавайки нова музика, облечена в серия концептуални снимки така, както фотографът вижда музиката. Платформата комбинира в себе си музикален лейбъл и списание за визуални изкуства и цели да изследва синергията между двата свята.
---
Вход: 10лв
21.09
19;00-21;00