Soft Unit Conference

Продължителност
Старт: Петък 28 Септември 2018 09:00 Край: Събота 29 Септември 2018 18:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

SoftUni в партньорство с FlyEvents създават събитие, което да представи потенциала на най-важната единица във всяка икономика - човекът. Най-малката единица, която формира икономиката, ние сравняваме с най-малкия фрагмент от всеки софтуерен код - UNIT-а.

SOFT UNIT CONFERENCE ще срещне хората, които търсят личностно и професионално развитие, с бизнеса и неговите нужди и дава практически казуси, позволяващи изява в търсене на най-добрите единици (units).

SOFT UNIT CONFERENCE събира топ лектори и експерти в областта на софтуерните разработки, дигиталния маркетинг, предприемачеството и блокчейн технологиите

SOFT UNIT CONFERENCE инициира и кампания под мотото:

Останете тук, където вашата история има значение!

Целта на кампанията е да включи и отличи компаниите, които осъзнават нуждата от нова гледна точка и различен подход към младите хора, така че те да имат причина да останат в България и да бъдат основен двигател на технологичната промяна, която се случва у нас.

Актуални новини около лекторите и програмата на Soft Unit Conference може да следите на http://softunit.bg/ и във фейсбук страницата на конференцията: fb.com/SoftUnit.bg/

 

 

 

Място

Sofia Event Center , България, София, Sofia Event Center,